stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten sanjarila o povsem drugem poklicu

22. 2. 2024; 06.00
Avtor: V.M.
natalija_06

Natalija Verboten foto: Tibor Golob

Že res, da je pevko Natalijo Verboten ljubezen do glasbe spremljala vse od malih nog, hkrati pa so v njej tlele tudi nekoliko drugačne sanje …

Natalija Verboten je že v osnovni šoli pela v mladinskem pevskem zboru, nato pa se zaradi zanimanja za široko paleto področij vpisala na gimnazijo, smer naravoslovje. Njena glasbena kariera je pričela cveteti po zaključku šolanja, zelo hitro se je namreč pokazalo, da mlada pevka veliko obeta.

Kaj pa, če se ne bi podala v pevske vode? Ta misel je Natalijo opomnila ob snemanju videospota, s katerim bo kmalu razveselila poslušalce. V okviru ustvarjanja videovsebine za pesem Sijem so namreč snemali s konjem, ob čemer se je pevka spomnila na mladost in želje s katerimi se je ozirala na prihodnost.

»V videospotu za novo pesem Sijem bo nastopil tudi lepotec Camaro. Svoje otroštvo sem preživela na kmetiji pri dedku in babici na obronkih Pohorja, kjer se je rodila moja ljubezen do živali. Takrat sem sanjala, da bom veterinarka, ko bom velika,« je zaupala poslušalcem na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Rok Piletič bo to naredil prvič
Svet slavnih
Rok Piletič bo to naredil prvič
naslednji članek
Ines Erbus poskrbela za naboj čustev
Svet slavnih
Ines Erbus poskrbela za naboj čustev