stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Valentinov poklon Žana Serčiča, ki je v teh dneh še posebej nasmejan

14. 2. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Žan Serčič 2

Žan Serčič foto: Sašo Švigelj / M24

Priljubljeni Žan Serčič vam ob valentinovem podarja svoj prvi koncertni album. Odziv na njegov trud ga je v minulih dneh še posebej presenetil ...
Potem, ko ste lahko v zadnjih tednih ob poslušanju radia že brundali ob koncertni verziji pesmi 'NOR SEM NATE', lahko zdaj končno prisluhnete vsem 19 skladbam, ki jih je Žan Serčič z nekoliko razširjeno spremljevalno skupino Šakali izvedel na novembrskem koncertu v ljubljanskem Media Centru. Vsi posnetki z albuma so bili zatem še obrušeni v studijski obdelavi, da res vse zveni, kot mora in boste lahko Žanov koncert optimalno podoživeli na domačem kavču, v avtu ali na svojih slušalkah.

Žan Serčič - Media Center foto: Lea Remic Valenti

"Ker je to moj prvi koncertni album, sem ga zasnoval kot prerez dosedanjega ustvarjanja. Na njem so moje najbolj znane pesmi, predvsem pa koncertna izvedba aktualnega albuma 'Ljubezenske igre', ki je bil iztočnica za koncert. V primerjavi s studijskimi posnetki mi je zelo všeč, ker se tu prvič ob meni in mojem bendu sliši tudi občinstvo, me pa veseli, da so to posebno energijo začutili tudi radijski uredniki. V zadnjih dneh so začeli predvajati žive izvedbe singlov, kar ni prav običajno. Zagotovo je k temu največ pripomogla koncertna verzija pesmi 'Nor sem nate', s katero smo napovedali ta album in se je medtem že lepo prijela," je svoje misli strnil Žan.
'Live at Media Center' na spletnih glasbenih platformah: https://lnk.to/lamc
prejšnji članek
Valentinove tortice na hitro
Kulinarika
Valentinove tortice na hitro
naslednji članek
Skrito v raju: Zgovorni deček prvič zaigral v seriji
Svet slavnih
Skrito v raju: Zgovorni deček prvič zaigral v seriji