stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Morelj razkrila, kakšen moški bi jo navdušil

29. 1. 2024; 08.00
Avtor: PR
Jana Morelj

Jana Morelj je bila gostja v podkastu Tisti dnevi v mesecu foto: Radio 1

Voditeljica na Radiu 1, Jana Morelj, je spregovorila o sodobnih moških, saj je bila gostja priljubljenega ženskega podkasta Tisti dnevi v mesecu.

Dekleta so v 10. epizodi 'obdelovala' sodobne moške: Kakšni so, kako se oblačijo, kakšno energijo oddajajo, kako se obnašajo v razmerjih, ali ji ženske lahko spremenijo, itd. Voditeljica Vesna Ban je Jano Morelj že takoj na začetku vprašala, kakšni se njej zdijo sodobni moški? »Po eni strani ti grejo na živce, ker niso taki, kot bi želela, da so. Po drugi strani se ti smilijo, ker preveč pričakujemo od njih. Ti želiš, da je moški malo gozdarja, da je princ na belem konju, da je psihoterapvet, da je vse v enem. Ampak to je zelo težko,« je bila iskrena priljubljena voditeljica.

»Kakšnega moškega bi iskala, če bi morala zdaj iskati iz nule,« jo je še vprašala Vesna. »Zdaj bi čisto drugačnega, kot 20 let nazaj. Takega, da se zna pogovarjati, da je komunikacija, da je odgovoren, da je tam, kjer ga rabim. Pa humor, to je meni zelo pomembno. Ful enih stvari se reši čez smeh. Da tudi, če sem jaz čisto ra*******a, me zna spravit v smeh,« je bila odločna Jana.

Sicer pa so dekleta v 40 minutnem pogovoru razkrila še veliko zanimivih podrobnosti o tem, kako sodobne moške vidi ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic pri nas. Preverite!

prejšnji članek
Slovenska skupina poskrbela za popolnoma drugačno predstavitev pesmi
Svet slavnih
Slovenska skupina poskrbela za popolnoma drugačno predstavitev pesmi
naslednji članek
Zakaj je hvaležnost tako pomembna
Zdravje
Zakaj je hvaležnost tako pomembna
#nasazenazenska
nasazenazenska