evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matej Zemljič ponosen na sošolko

10. 12. 2023; 06.30
Avtor: K.M.
Boeing Boeing (2)

Leo Cok je podprl tudi igralski kolega Matej Zemljič foto: Marko Vavpotič/M24

Lea Cok in Matej Zemljič sta bila med študijem na AGRFT sošolca in se podpirata še danes, sta pa večkrat skupaj zaigrala v istem filmu in serijah.

Simpatični in večkrat nagrajeni igralec Matej Zemljič, ki velja za enega od ljubljencev slovenskih gledalk, je bil med študijem na akademiji tista generacija, ko je bilo v letniku veliko danes znanih igralcev in igralk. Ena teh je bila tudi igralka Lea Cok, ki je nase opozorila že v Špasovi komediji Boeing Boeing, televizijskih serijah Sekirca v med, Mame, Jezero, Ja, chef!, pa tudi v filmih Prasica, slabšalni izraz za žensko in Posledice. V slednjem je zaigrala z Matejem Zemljičem, ki je bil za glavno vlogo v filmu tudi nagrajen doma in v tujini. Pred dnevi pa smo Mateja in Leo ujeli na zabavi po premieri komedije Kar želiš, to dobiš, kjer je izstopala s svojim talentom za komedijo, ko je igralec svoji nekdanji sošolki z AGRFT ponosno čestital.

»Res je bila odlična, vloga ji je pisana na kožo, saj v predstavi pokaže vse atribute in talente, od plesa do petja. Čeprav že nekaj let nisva več študenta, se med seboj podpirava. Vsi iz našega letnika na AGRFT tudi po študiju navijamo drug za drugega, in če je le mogoče, se pridemo pogledat na predstave,« nam je zaupal Matej, ki je bil na premieri zelo ponosen na sošolko Leo.

prejšnji članek
Slovenski športnik priznal svojo napako
Svet slavnih
Slovenski športnik priznal svojo napako
naslednji članek
Uroš in Tjaša Steklasa: Včasih si greva tudi na živce
Svet slavnih
Uroš in Tjaša Steklasa: Včasih si greva tudi na živce
#nasazenazenska
nasazenazenska