evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umek ob 30. obletnici delovanja na odru ne bo sam

10. 12. 2023; 12.30
Avtor: K.M.
ziga intihar umek

Umek bo praznoval 30. obletnico delovanja foto: Žiga Intihar

Na Kurzschlussu, 22. decembra, se bo UMEKU ob njegovi 30. obletnici delovanja kot spremljevalni didžej pridružil tudi Dejan Milićević, znan kot pionir techna v Srbiji.

Dejan Milićević je eden izmed pionirjev techno glasbe v Srbiji, ponaša se s kar 100 komadi in dejstvom, da vedno navduši publiko. Svojo glasbo je vrtel na štirih celinah in nastopal na najpomembnejših festivalih na svetu: Boiler Room, EXIT festival, Awakenings, Tommorowland, Sonar festival (Španjolska), Dance Valley in mnogih drugih. Njegov stil bi lahko opisali kot mešanico techno in house glasbe, v kateri se prepletajo underground stil, nove produkcije in pridih dobrih starih klasik. Ob številnih EP-jih je Milićević izdal tudi 3 studijske albume, njegov prvi album Trust and the Purpose (2011) je bil na Gillesk Records razprodan v pičlih petih dneh.

22. decembra se tako v Ljubljani ob UMEKOVI 30. obletnici delovanja obeta zvezdniška zasedba svetovno znanih didžejev. Ob UMEKU bodo nastopili DJ Rush, Sam Wolfe, Marko Nastić in Dejan Milićević, še kakšno znano ime pa razkrijemo v kratkem.
To pa tudi ni edini Kurzschluss dogodek v tem letu. 25. novembra bo na Kurzschlussu nastopil legendarni Magnifico, dan prej, 24. novembra, pa bo Kurzschluss v znamenju norih ritmov pod taktirko Adama Beyerja ter Laytona Giordanija
Vstopnice za letošnji Kurzschluss so že na voljo, vse aktualne informacije o letošnjem dogodku pa lahko spremljate tudi na našem Facebook in Instagram profilu.

prejšnji članek
Recept: Cvetačna juha in česnov kruh
Kulinarika
Recept: Cvetačna juha in česnov kruh
naslednji članek
Vlado Kreslin o odnosu s svojimi otroki
Svet slavnih
Vlado Kreslin o odnosu s svojimi otroki