stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

RTV posnel zadnjo oddajo V petek zvečer

22. 11. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Blaž Švab in Melani Mekicar 1

Voditelja oddaje V petek zvečer Blaž Švab in Melani Mekicar se veselita, da bosta znova del petkovih večerov številnih Slovencev in Slovenk. foto: Katja Kodba / RTV Slovenija

Čeprav konca oddaje, še, ne želijo potrditi, so novico uradno potrdili sami ustvarjalci.

Pred dnevi je v javnost prišla informacija, da se z decembrom poslavlja priljubljena oddaja o slovenski glasbi V petek zvečer. Z njo pa naj bi se po dolgij letih z javne televizije,vsaj začasno, poslovil tudi Modrijan Blaž Švab. Ko smo se z željo po pojasnilu obrnili na RTV Slovenija, nam niso podali direktnega odgovora. "Vsebina programov RTV Slovenija je vsako leto določena s Programsko-produkcijskim načrtom (PPN), ki mora biti usklajen s Finančnim načrtom. PPN za leto 2024 je še v pripravi. Do zaključka priprave tega temeljnega programskega dokumenta javno ne bomo komentirali načrtov, po tem pa bomo morebitne programske spremembe in novosti javno predstavili in jih tudi temeljito obrazložili," je namreč njihov odgovor na naša posredovana vprašanja. 

Zdaj pa so novico potrdili kar sami ustvarjalci. Med drugim tudi Blaževa sovoditeljica Melani Mekicar, ki je ob fotografiji iz garderobe zapisala, da nekaj časa ne bo takih objav in dodala. "Včeraj smo posneli zadnjo oddajo V petek zvečer." Podobno pa je naredila tudi ena od producentk, ki je objavila fotografijo z zadnjega snemanja. 

prejšnji članek
Sin Michaela Schumacherja se veseli svojih uspehov
Svet slavnih
Sin Michaela Schumacherja se veseli svojih uspehov
naslednji članek
Kako lahko sami okrepimo  imunski sistem?
Zdravje
Kako lahko sami okrepimo imunski sistem?