stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina in Jasmina iz skupine Chicas: Moški ne sme biti copata!

16. 10. 2023; 09.00
Avtor: A.S.
veseljak-chicas-foto-jaka-zorman-1

Smeha v studiu Veseljaka je bilo obilo. foto: Jaka Zorman

Pevki iz skupine Chicas sta razkrili, kakšen je v njunih očeh popoln moški ...

V Jutranji budnici na TV Veseljak Golica sta gostovali Tina Poljanšek in Jasmina Šmarčan iz skupine Chicas. Pevki sta v nabritem jutranjem pogovoru voditeljema Nejcu Drobniču in Nini Cestnik Pavlič razkrili, kakšen je v njunih očeh »idealen moški« Tina je kot blisk odgovorila: Videz ni pomemben, pomembno je, da je »dec«, da ima moško energijo, da ni copata! Tina sicer še ni poročena, ni pa samska, Jasmina pa je poročena. Po živahnih nastopih jih moški večkrat zaprosijo, naj zaigrajo kaj za njih, »na suho«, a punce jim hitro povedo, da iz tega ne bo nič. 

Nejc, Jasmina, Tina in Nina so imeli pestro Jutranjo Budnico. O moških in orodju. foto: Jaka Zorman

Drobnič jima je obenem pripravil zelo težek kviz, saj sta morali uganiti, kaj v slengu pomeni kakšno orodje. Ker se s tem orodjem v glavnem ukvarjajo moški, so bila vprašanja za dekleti iz skupine Chicas še težja. Za pomoč je Nejc pripravil fotografije teh orodij, a dekletoma to ni kaj dosti pomagalo. Gledalci pa so izvedeli, da »šubler« pomeni kljunasto merilo, da je kilovat več od konjske moči, da je »cvinga« spona in »majzelj« sekač. Pravilno sta ugotovili, da po prešanju vina ostanejo tropine. V studiu je bilo ves čas veselo, Tina in Jasmina sta prinesli dobro energijo, prav tako sta bila ves čas nasmejana voditelja Nina Cestnik Pavlič in Nejc Drobnič.

Tina je napisala glasbo in besedilo za novo pesem Hočem te, ki so jo na TV Veseljak golica tudi premierno zavrteli. Punce so postavne, zabavne in poskočne, ni čudno, da po koncertih dobivajo zanimive ponudbe.

prejšnji članek
30 let radia Salomon in 30 let oddaje DeeJay Time
Svet slavnih
30 let radia Salomon in 30 let oddaje DeeJay Time
naslednji članek
Kaja Vidmar je drugič postala mamica
Svet slavnih
Kaja Vidmar je drugič postala mamica