IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razlog za ločitev - ni hotel otroka, zdaj se še maščuje

27. 5. 2016; 12.00
Avtor: C. P.
xy

Upa na hitro ločitev. foto: You tube

Družabne kronike menijo, da si je Amber Heard želela otroka, Johnny Deep pa ne.

Hollywoodska ločitev leta je prav gotovo razhod Johnnyja Deepa (52) in Amber Heard (30), ki sta bila poročena 15 mesecev. Med razlogi za ločitev je omenjena nenaklonjenost njegove matere in otrok do nove veliko mlajše žene in njegova zadržanost do naraščaja. Johnny Deep si ni želel imeti v zrelih letih še enega otroka, tako družabne kronike, njegova sta namreč že najstnika.


Razlika naj bi bila prevelika tudi v letih, medtem, ko si Amber želi z zabave na zabavo, je Johnny že spoznal vse to in nima več takšne naklonjenosti do hollywoodske scene.

Sodna bitka

Johnny Deep
se kot kaže ne bo dal zlahka na sodišču. Zavrnil je plačevanje odvetnikov soproge in odklonil, da ji bo plačeval preživnino. Amber po kalifornijskih zakonih lahko pripada 14 milijonov dolarjev. Ob tem pa je tudi prekinil javni molk v povezavi z ločitvijo in izjavil, da si želi hitro ločitev. Njegov predstavnik za stike z javnostjo je ob tem dodal: "Glede na kratkotrajnost zakona in nedavni tragični izgubi matere, ne bomo komentirali lažnih komentarjev, obrekovanj in napačnih informacij v povezavi z njegovim osebnim življenjem."

Amber Heard je psa v Avstralijo pripeljala brez ustreznih dovoljenj in ni upoštevala strogih avstralskih pravil o karanteni. foto: Profimedia

prejšnji članek
Razvajajte se v savni!
Njenih 5 minut
Razvajajte se v savni!
naslednji članek
To dietno pravilo vas bo preprosto stopilo!
Moda&Lepota
To dietno pravilo vas bo preprosto stopilo!