Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dedek Akrap na oddihu v Sloveniji

11. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Ratko Glavina - botri

Ratko Glavina foto: Nova TV

S soprogo sta obiskala Kranjsko Goro, kjer pa seveda nista ostala neopažena. Za rokav ga je pocukala naša bralka. Luštno srečanje, ni kaj!

Ne samo vi, tudi mi v uredništvu smo oboževalci serije Botri. In povem vam, da bi bila z največjim veseljem ob bralki Sandri Bertoncelj, ko je nedavno presenečeno obstala ob prizoru, ki je malce spominjal na utrinek iz televizijskega mesteca Zaglave. Kako le ne, ko pa je srečala enega in edinega dedka Akrapa. Legendarni igralec Ratko Glavina se je po podalpski deželi potepal v družbi svoje soproge, nekdanje balerine, s katero sta poročena častitljivih 57 let.

»Igralca smo srečali, pristopili in na hitro poklepetali. Povedal nam je, da je prišel z ženo na oddih v Kranjsko Goro, mi pa smo ga pohvalili, da je za nas najboljši igralec in omenili, da nas iz srca nasmeji. Bil je vesel, ker je tudi v Sloveniji tako lep odziv na serijo Botri in njegov lik Andrije Akrapa,« nam je zaupala bralka Sandra in omenila še, zakaj so se med srečanjem prav prisrčno nasmejali.

»Malo smo se pošalili okoli zakopanega denarja, nakar je Ratko navrgel, da ga je zakopal v Kranjski Gori in da naj ga kar iščemo,« je smeje se povedala sogovornica ter ga za konec pohvalila, da je zelo prijazen in klepetav.

Bralka Sandra je z nami delila utrinek, ki je nastal med kratkim srečanjem. Na fotografiji Ratko Glavina z oboževalkama. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Nina Golub shujšala 75 kilogramov: Srečna mama, srečen otrok!
Svet slavnih
Nina Golub shujšala 75 kilogramov: Srečna mama, srečen otrok!
naslednji članek
Gremo mi po svoje: 'Aleks' danes direktor filma, srečen v objemu družine
Svet slavnih
Gremo mi po svoje: 'Aleks' danes direktor filma, srečen v objemu družine