stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gordana Grandošek Whiddon ima prav poseben spomin na ta otok

19. 7. 2023; 12.00
Avtor: Priloga Hrvaška/NS in KM
Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon

Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon uživata v potovanjih, a mir najdeta tudi doma. foto: Mediaspeed

Plesalca Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon sta prava svetovljana, prav poseben spomin pa imata na ta srednjedalmatinski otok. Preverite!

Mednarodno priznana plesna zvezda, koreografinja in oblikovalka Gordana Grandošek Whiddon skupaj z avstralskim možem, prav tako mednarodnim plesnim zvezdnikom Trentom Whiddonom, redno dopustuje v Umagu, kjer sta že pred osmimi leti kupila stanovanje z najlepšim razgledom na tamkajšnjo marino, a najlepši spomin imata zagotovo na čudoviti otok Hvar. »Na Hvaru sva se namreč poročila, in to na zelo vroč poletni dan. (smeh) Z nama je bila takrat še najina zdaj že pokojna kužika Buddy, ki je na poroki prinesla najina poročna prstana. Tam sva tudi preživela medene tedne, saj sva si rekla, zakaj oditi z enega rajskega otoka na drugi rajski otok. (smeh) Oba s Trentom imava prelepe spomine na Hvar, kamor se vsako leto vrneva, vsaj na večerjo,« je priznala očarljiva plesna zvezda.

Ravno pred tedni sta zakonca praznovala svojo osmo obletnico poroke, ki jo je Gordana na družbenem omrežju pospremila z objavo poročne fotografije, na kateri pozirata s pokojno psičko. Ob njej je zapisala: "Kakšno srečo imam, da si vsako sekundo z mano na tem toboganu, ki mu rečemo Življenje. Ti si moja sorodna duša in ljubim te z vsem srcem, vedno. Čeprav ti tega ne povem vedno." Pod objavo so se seveda usule številne čestitke. 

prejšnji članek
Teh jedi ne smete nikoli pogrevati
Kulinarika
Teh jedi ne smete nikoli pogrevati
naslednji članek
Jan Plestenjak ne more skrivati svojega navdušenja
Svet slavnih
Jan Plestenjak ne more skrivati svojega navdušenja