oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl igralec iz serije Evforija Angus Cloud

1. 8. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Angus Cloud (2)

Angus Cloud v seriji Evforija foto: Profimedia

Igralec je umrl tri tedne po svojem 25. rojstnem dnevu in nekaj dni po uradnem pogrebu očeta.

Igralec Angus Cloud je umrl v ponedeljek, novico o tem pa so sporočili iz družine, kjer vzroka smrti niso navedli. So pa dodali, da se je težko soočal z očetovo smrtjo. Ta je po kratki bolezni umrl konec maja, a so ga uradno v domovini Irski pokopali šele pred nekaj dnevi. Igralec naj bi imel že pred tem stalne težave z duševnim zdravjem. Družina je še dodala, da bi morala biti Angusova smrt opomin drugim, ki se soočajo s težavami in niso sami. S tem so sicer zelo subtilno sporočili, kaj bi bil lahko razlog za njegovo smrt. Igralca so včeraj našli neodzivnega v njegovem domu.

"Z najtežjim srcem smo se danes morali posloviti od neverjetnega človeka. Kot umetnik, prijatelj, brat in sin je bil Angus za vse nas poseben v številnih pogledih. Prejšnji teden je pokopal svojega očeta in intenzivno se je spopadal s to izgubo. Edina tolažba, ki jo imamo, je, da se je Angus zdaj združil s svojim očetom, ki je bil njegov najboljši prijatelj. Upamo, da se ga bo svet spominjal po njegovem humorju, smehu in ljubezni do vseh. V tem času prosimo za zasebnost, saj še vedno predelujemo to uničujočo izgubo," so družinski člani zapisali v izjavi za javnost. 

Angus Cloud je umrl le nekaj dni po pogrebu očeta. foto: Profimedia

Serija Evforija z glavno igralko Zendayo je ena najbolj gledanih serij HBO vseh časov. Cloud je v njej igral preprodajalca mamil. Serija, ki so jo v prvi od dveh sezon predvajali leta 2019, je sicer sprožila tako pohvale kot polemike zaradi mračnega prikaza težav, s katerimi se soočajo sodobni ameriški najstniki. Spremlja skupino srednješolcev v Kaliforniji, ki spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil, seksa, različnih strahov in družbenih medijev. V igralstvo je Cloud zašel po naključju po tem, ko ga je odkril vodja kastinga, ko se je s prijatelji sprehajal po ulicah Brooklyna v New Yorku. Evforija je bila njegova prva igralska naloga. Poleg tega je igral v manjših vlogah v filmih North Hollywood in The Line ter nastopil v nekaj videospotih. Med drugim je sodeloval s pevci Becky G, Karol G in Juice WRLD.

prejšnji članek
Vroče: Te znane Slovence smo zalotili na grških otokih
Svet slavnih
Vroče: Te znane Slovence smo zalotili na grških otokih
naslednji članek
Zaradi teh posnetkov Luke Dončića o njem govori ves svet
Svet slavnih
Zaradi teh posnetkov Luke Dončića o njem govori ves svet
#nasazenazenska
nasazenazenska