nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vroče: Te znane Slovence smo zalotili na grških otokih

1. 8. 2023; 10.55
Avtor: K.M.
Dopust v Grčiji 3

Kaj je v Grčiji najbolj navdušilo znane slovenske obraze? foto: Osebni arhiv

Ne boste verjeli, kateri znani Slovenci so bili zaloteni na sanjskih plažah Grčije!

Grčija je tudi zaradi svojih otokov čarobna destinacija za mnoge turiste. Kristalno čisto morje obdaja čudovite plaže, medtem ko zgodovinsko bogastvo antične Grčije in izjemna mediteranska kuhinja dodajata poseben čar in tisto piko na i. Otoki, kot so Santorini, Mikonos in Kreta, obiskovalcem ponujajo neizbrisne poglede in različne možnosti za rekreacijo ali sprostitev. Pristna gostoljubnost prebivalcev in raznolikost krajine še povečujejo edinstvenost te priljubljene destinacije. Zato ni presenetljivo, da so ravno Grčijo tudi letos za svoj poletni dopust izbrali številni znani Slovenci. 

Na družinske počitnice v Grčijo se je odpravila tudi vsestranska Rebeka Dremelj, ki je na družbenem omrežju že delila številne utrinke z vetrovnega otoka Karpatos. Raziskovanje grškega otroka si je privoščil tudi Dejan Krajnc, ki z dekletom Kiaro dopustuje na Kreti. Zaenkrat ga je najbolj navdušila lokacija sobe, saj lahko direktno iz nje skoči v bazen. V Grčijo, natančneje na otok Rodos, se je letos vrnil tudi Čuk Jernej Tozon, ki pa ne želi razkriti, kdo mu dela družbo.

Prijetno s koristnim

Dopust na grškem Santoriniju pa si je te dni privoščil tudi zmagovalec pete sezone priljubljenega kuharskega šova MasterChef Anže Kuplenik. Na priljubljenem otoku združuje prijetno s koristnim. Kot nam je zaupal, je raziskovanje otoka in poležavanje na sanjski plažah popestril tudi z okušanjem tradicionalne in moderne otoške in mediteranske kulinarike. Ujeli smo ga recimo ravno med degustacijo vin. 

Zmagovalec pete sezone priljubljenega kuharskega šova MasterChef Anže Kuplenik se nam je oglasil s Santorinija. foto: Osebni arhiv

Dih jemajoče

Grčijo, oziroma največji otok med jonskimi otoki Kefalonijo, je za dopust izbrala tudi balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja. Ta svoje sledilce že več dni navdušuje s poletnimi fotografijami. Najbolj pa jo je navdušil pogled na plažo Myrtos. "Prelep pogled na plažo Myrtos. Ena izmed najlepših na svetu, z najbolj čisto azurno vodo. Dih jemajoče," je zapisala ob seriji čudovitih fotografij. 

Dolg dopust in polnjenje baterij

Daljše poletne počitnice sta si s hčerko Sofijo in pasjim družinskim članom privoščila tudi kreativec in avtor Aljoša Bagola ter igralka Iva Krajnc Bagola. Kot že leta poprej so tudi letos za dopust izbrali otok Lefkado, kjer so že tri tedne, po naših informacijah pa naj bi tam ostali vsaj še teden dni. Aljoša lokacijo izkorišča tudi za pisanje nove, že tretje knjige. Aljoša in Iva pa sta na otoku praznovala tudi sedmo obletnico zakona. 

Nekateri z dopustom že zaključili

Seveda zgoraj našteti niso edini znani Slovenci, ki so letošnji poletni dopust preživeli v tej jugovzhodni evropski državi. Na Rodosu je surfal igralec Jernej Kuntner, ki se je moral med dopustom zaradi požara na otoku tudi preseliti. Z Zakintosa se je pred dnevi vrnila tudi televizijska novinarka Sanja Modrić. Na sanjski lokaciji pa sta z družino dopustovala tudi Lado Bizovičar in Anela Šabanagić. Čeprav sta lokacijo vztrajno skrivala pred javnostjo, nam je vseeno uspelo izvedeti, kje so dopustovali. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Maja Keuc je to storila prvič, pokazala pa tudi novega fanta
Svet slavnih
Maja Keuc je to storila prvič, pokazala pa tudi novega fanta
naslednji članek
Umrl igralec iz serije Evforija Angus Cloud
Svet slavnih
Umrl igralec iz serije Evforija Angus Cloud