stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta lepotica ni ne sestra in ne žena Blaža Švaba, ampak ...

20. 3. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Matina Švab

Matina Švab je s poroko prevzela v Sloveniji prepoznaven priimek Švab foto: Marko Vavpotič/M24

Voditeljici Martini Švab zaradi priimka velikokrat pripisujejo povezavo z Modrijanom Blažem Švabom. Ta v resnici obstaja, a ni njegova sestra, še manj pa žena.

"Ah, ja, sestra in žena in še kaj … (smeh) Vedno se temu nasmejim, nikoli se ne obremenjujem s temi vprašanji in mi tudi nikoli niso odveč. Ampak ugibanj je konec. Svakinja, svakinja sem," je simpatična Martina Švab zaupala časopisu Novice Svet24. Martina si je družino namreč ustvarila z mlajšim bratom Blaža Švaba, Miho, s katerim sta se že razveselila tudi rojstva dveh otrok Mije in Marcela. Martino lahko po novem sicer spremljate na novi slovenski televiziji, saj se je priljubljeni radijski program pred dnevi preselil tudi na televizijske ekrane. V živo jih lahko spremljate TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Usklajevanje Aktuala, družine in posla 

Kako bo Martina usklajevala družinsko življenje z delom in glasbo, saj bo zdaj urnik še bolj natrpan. "Uf, družina in dva otroka, lasten posel, sem namreč tudi lastnica naravne kozmetike Mia, radio in televizija, moja strast je tudi ličenje in še vedno televizija v različnih segmentih. Pestro od jutra do večera. (smeh) Pogosto bi si želela, da bi bil dan malo daljši, je pa res, da je veliko lažje, če imaš rad to, kar delaš. Če delaš, kar imaš rad, ne boš delal niti dneva v življenju, pravijo in s tem se strinjam. Nekako vse te obveznosti ne sprejemam več kot delo, službo, ampak kot način življenja. Je pa res, da imam izjemnega moža, ki mi je v oporo in brez katerega ne bi mogla usklajevati toliko različnih stvari." Sanjske fotografije poroke Martine in Miha pa lahko najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Aktual zdaj tudi na televiziji

Jure Ličen in Martina Švab - nov Aktualov voditeljski par foto: Marko Vavpotič/M24

Radijska postaja Aktual se je odločila, da se bo razširila tudi na televizijske zaslone. Od preteklega tedna dalje bodo lahko poslušalci priljubljene radijske postaje spremljali tudi preko televizije v zvoku in sliki. Radijska postaja Aktual že od samega začetka velja za eno najbolj priljubljenih radijskih postaj v Sloveniji. Z novim širjenjem na televizijo se bodo lahko poslušalci še bolj povezali s svojimi najljubšimi voditelji in radijsko postajo. Aktual se s tem pridružuje radijski postaji Veseljak, ki je že nekaj mesecev prisotna tudi na televizijskih zaslonih.

Uigrana ekipa

Ekipi se je pridružila Martina Švab, ki jutranji program povezuje z izkušenim radicem Juretom Ličnom. Jure je povedal, da se zelo veseli, da bo zaoral v novo medijsko ledino s svojo novo sovoditeljico Martino Švab. Martina ima na televiziji že dolgoletne izkušnje, tako da ji bo prehod veliko lažji, a se vseeno počuti varno ob Juretu, saj jo rešuje iz vsake zadrege. Poleg Jureta in Martine voditeljsko ekipo sestavljajo tudi Klemen Bunderla, Žana Vidmar, Mojca Mladenović, Rudi Sieger, Tamara Goričanec, Grega Javornik, Klara Japelj, Žiga Kvas, Doroteja Stupar in Matjaž Korošec. Vsi voditelji bodo na televiziji dosegljivi med 6. in 18. uro. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: kljub obveznostim si vzemite čas zase
Horoskop
Tedenski horoskop: kljub obveznostim si vzemite čas zase
naslednji članek
Žena Isaaca Palme objavila prikupno sinovo fotografijo
Svet slavnih
Žena Isaaca Palme objavila prikupno sinovo fotografijo