Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica serije Ginny & Georgia pričakuje prvega otroka

20. 3. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
Brianne Howey

Brianne Howey je v seriji Ginny & Georgia že mati, zdaj pa bo to vlogo spoznala tudi v resničnem življenju. foto: Profimedia

Georgia bo mamica postala tudi v resničnem življenju. Preverite, kako je Brianne Howey potrdila, da pričakuje prvega otroka!

Brianne Howey, znana po svoji vlogi v Netflixovi seriji "Ginny & Georgia", s svojim možem, igralcem Mattom Zieringom pričakuje svojega prvega otroka. Novico o nosečnosti sta preteklo sredo naznanila preko družbenih medijev. 33-letna Brianne, ki v seriji navdušuje v vlogi najstniške matere Georgie Miller  je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri z možem v rokah držita sonogram. V objavi je zapisala, da se že dolgo veselita svoje družine in da je to zanje "največje presenečenje".

Brianne in Matt sta se spoznala leta 2016 na snemanju filma "The Long Night". Od takrat sta nerazdružljiva, zaročila pa sta se leta 2020, ko sta bila na potovanju po Evropi. Poroka je sledila leto dni kasneje. Svojo kariero je Howey začela na gledaliških odrih v New Yorku, kjer je igrala v več predstavah, vključno s Shakespearovimi igrami. Na televiziji je debitirala leta 2014 v seriji "Twisted"

Nosečnosti sta se razveselila tudi njena "otroka" iz serije, s katero je v zadnjih letih zaslovela po celem svetu. Diesel La Torraca, ki upodablja Austina, je zapisal: "Komaj čakam, da postanem veliki brat. Tako zelo sem navdušen." Antonia Gentry, ki upodablja Ginny, pa ji je pod objavo zapisala: "Tako zelo srečna sem zate."

prejšnji članek
Legendarni Dean On The Mike kar na šestih postajah hkrati
Svet slavnih
Legendarni Dean On The Mike kar na šestih postajah hkrati
naslednji članek
Samo še 300.000 evrov za zdravilo za malega Urbana!
Svet slavnih
Samo še 300.000 evrov za zdravilo za malega Urbana!