stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tari Zupančič službo 'ukradel' kar njen srčni izbranec

20. 12. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
tara hamo

Tara in Hamo foto: Pop TV/Edit: Njena.si

Kako bo to vplivalo na odnos med voditeljico Taro Zupančič in njenim partnerjem? Tara se zaenkrat namreč poslavlja z malih ekranov, namesto nje pa prihaja ...

Vedno nasmejana Tara Zupančič se je po kratkem premoru, za katerega je bila kriva predvsem pandemija, vrnila na male ekrane. V tretji sezoni je namreč prevzela krmilo vodenja oddaje Kuhinja na kolesih. Po Goriški, ki jo je odkrival Filip Flisar, in Gorenjski, ki sta jo odkrivali sestri Irena Yebuah Tiran in Leticia Slapnik Yebuah, je Tara na kolesih odkrivala Prekmurje. Tretja sezona oddaje se je končala s predvajanjem preteklo soboto. Kakšna pa je njena prihodnost. 

Službo 'ukradel' kar srčni izbranec

Ustvarjalci oddaje so sporočili, da je četrta sezona kulinarične oddaje že v pripravi. Tudi tokrat pa bodo sledili osnovnemu konceptu. V vsaki sezoni namreč predstavijo novo slovensko regijo in pa tudi novega voditelja. Čeprav se je Tara odlično znašla v svoji vlogi, pa to pomeni, da je službo seveda na nek način izgubila. Še bolj zanimiv pa je podatek, kdo bo novo sezono vodil. Pop TV je danes namreč razkril, da se bo v novo regijo na kolesih pripeljal glasbenik Matevž Šalehar - Hamo. Ta isti Hamo, ki je že nekaj let seveda tudi zasebni partner Tare Zupančič. Oddaja Kuhinja na kolesih se sicer skupaj s Hamom seli na Koroško. 

Kuhinja na kolesih - Hamo je voditelj nove sezone foto: Pop TV

O oddaji

Gre za kuharsko-etnološko oddajo s primesmi turizma, ki se osredotoča na lokalne posebnosti in spodbujala zavedanje o tradiciji. Slavi že napol pozabljeno tradicionalno kulinariko posamezne regije s ščepcem modernega. Pri posameznih oddajah pa voditelj kulinarično tradicijo spoznava in preizkuša skupaj s kuharskimi mojstri in drugimi predstavniki lokalne skupnosti. 

Več novosti

Pop TV sicer v letu 2023 predstavlja več televizijskih novosti. Na male ekrane se vračajo že uveljavljene oddaje, kot so MasterChef Slovenija, Delovna akcija, Slovenija ima talent, Mali šef Slovenije in hrvaška različica šova Sanjski moški. Kmalu nas čaka tudi nov šov Super par, več o njem pa si na portalu Njena.si preberite jutri. 

Novi seriji

Pričakujemo pa lahko tudi kar nekaj novosti igranih produkcij. Med njimi predvsem dve seriji, ki bosta zagotovo navdušili. Govorimo o Gospodu profesorju, sicer ena izmed najbolj gledanih serij na platformi Voyo, ki kmalu prihaja tudi na POP TV. Na male ekrane pa prihaja tudi čisto nova serija Skrito v raju, ki naj bi nam nastavila ogledalo. V seriji nastopajo Gaja Filač, Matej Zemljič, Sabina Kogovšek, Aleš Valič in mnogi drugi priljubljeni nosilci likov, v katerih boste lahko prepoznali svoje sosede iz kampa. Tiste, h katerim radi zavijete na kavo. In tiste, mimo katerih naredite velik ovinek ...

V resnici vsi že komaj čakamo na leto 2023. 

prejšnji članek
Še en kraljevi udarec za Meghan Markle?
Svet slavnih
Še en kraljevi udarec za Meghan Markle?
naslednji članek
Peter Fink obdaril Veseljaka Janjo Ulaga in Nejca Drobniča
Svet slavnih
Peter Fink obdaril Veseljaka Janjo Ulaga in Nejca Drobniča