volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uresničene otroške sanje Denisa Porčiča - Chorchypa

27. 11. 2022; 07.00
Avtor: Barbara Majič/revija Lady
megalodon 5

Premiero si je ogledal tudi Denis Porčič - Chorchyp. foto: Re. S.

Mojster borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp je bil eden izmed slovenskih srečnežev, ki je letos poleti sodeloval pri snemanju velikega hollywoodskega filma v Piranu. Kako je prišlo do sodelovanja?

»Do sodelovanja je prišlo, ker sva se s Filipom Kržišnik (F&B Acrobatics) srečala na enem izmed snemanj slovenskega filma, kjer me je varoval, ko sem skakal z neke pečine. Takrat me je povabil v ekipo svojih kaskaderjev Stuntman.si. Že v naslednjem mesecu so nas povabili k snemanju hollywoodskega filma,« razloži Chorchyp, ki avdicije ni potreboval, saj so Američani že po posnetkih videli, da ima prave lastnosti za kaskaderja. »Porabili so nas za nevarne prizore, kot je na primer sedenje za mizo, ko skozi teraso pripelje avto,« razloči simpatični Gorenjec, ki je s  kaskadersko ekipo preživel dva tedna, na samem setu pa so pomagali tudi z različnimi opravili, kot je nošenje blazin, opreme ...

Največ dogodivščin se jim je zgodilo v hotelu, ko so si z ekipo kar po hodnikih naredili svojo telovadnico, kar jih je zelo zabavalo. »Na setu smo bili vedno pripravljeni in tudi resni, saj je to le velika produkcija. Zelo mi je bil všeč režiser, ko je v megafon, vedno ko smo posneli kaj dobrega, rekel: 'Very good in many ways.' (smeh) Vse skupaj je bilo zame zabavno, čeprav smo za kakšno akcijo čakali tudi po več ur. Super je bilo, da sem lahko videl, kako snemajo velike produkcije, naših slovenskih sem ze dobro navajen,« pove z nasmeškom. In ja, Denis je bil na setu skupaj tudi z glavnima zvezdnikoma, igralcema Markom Wahlbergom in Halle Berry.

»Nismo se osebno spoznali, da bi lahko izmenjali nekaj besed, se je pa opazila ta njuna preprostost in mladostna energija. Nihče ne kaže svojih let, Halle jih ima 56, a je videti 35, Marku se pa tudi vidi, da preživi veliko časa v telovadnici,« navdušeno pove Denis, ki so se mu končno  uresničile otroške sanje, da bi zaigral v ameriškem akcijskem filmu.

Denis Porčič - Chorchyp

Denis Porčič - Chorchyp foto: Promocijski material

prejšnji članek
Ana Roš: nisem privrženka tega, da bi vsi postali vegani
Svet slavnih
Ana Roš: nisem privrženka tega, da bi vsi postali vegani
naslednji članek
Takšno je danes življenje igralca Vlada Novaka
Svet slavnih
Takšno je danes življenje igralca Vlada Novaka