franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jure Godler izdal že peto knjigo

19. 10. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Jure Godler_njena

Jure Godler foto: M24

Vsestranski Jure Godler se je v zadnjih letih že dodobra uveljavil tudi kot pisatelj.

Te dni namreč izide že njegova peta knjiga, tretja v seriji napetih in smeha polnih pustolovščin štorastih tajnih agentov Filipa Novaka in Spencerja S. Spencerja. Knjiga, o kateri se, sploh med vedno večjo legijo ljubiteljev Godlerjevega pisanja, veliko govori že vse od poletja, ko je napovedal njen jesenski izid, končno prihaja na police knjigarn.

Jure Godler foto: M24

S serijo, ki jo je predlani odprl 'Casino Banale', lani pa nadaljeval 'Vohun, ki me je okužil', je Jure Godler naš knjižni prostor obogatil z avtorskimi zgodbami, v katerih se odličen avtohtoni slovenski humor, satira in absurd mešajo z napeto akcijo, avanturo in aktualnimi domačimi in svetovnimi družbenimi temami. Godlerjeve knjige so to, kar so na malih in velikih ekranih Austin Powers, Pink Panter, Archer ali Johnny English - s to prednostjo, da ni le imitator parodij na Jamesa Bonda, ampak ustvarjalec izvirnih zgodb, polnih lokalnih šal, referenc in malih okraskov, ki delajo njegove knjige unikatne.

'Doktor Nobody' sledi tej preverjeni formuli, kot je napovedal že lani, pa bo njegova špijonska trilogija obsegala vsaj štiri, če ne še kakšno knjigo več. Če bodo le junaki preživeli ...

prejšnji članek
Bojan Cvjetićanin spregovoril o svojem ljubezenskem stanu
Odnosi
Bojan Cvjetićanin spregovoril o svojem ljubezenskem stanu
naslednji članek
Znani Slovenci v kino peljali svoje najmlajše
Kultura
Znani Slovenci v kino peljali svoje najmlajše