oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Znani Slovenci v kino peljali svoje najmlajše

19. 10. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Ana Klašnja

Ana Klašnja foto: Promocijski material

Na velika platna prihaja animirana pustolovščina za vso družino z naslovom Kung fu tačke. Premierno so si jo ogledali številni znani obrazi.

Pretekli konec tedna je bil v znamenju samurajev, saj je na velika platna že prišla animirana pustolovščina za vso družino z naslovom Kung fu tačke. Zgodbo o psu Hanku, ki si želi postati samuraj in se odpravi iskat svojo usodo, so si prvi obiskovalci premierno lahko ogledali v Cineplexx Ljubljana, od nedelje dalje pa je animirana pustolovščina na ogled v vseh večjih kinocentrih.

Animirana pustolovščina, ki je sinhronizirana, na redni spored v vsa kina prihaja ta četrtek, 20. oktobra. Svoje glasove so glavnim junakom posodili Marko Žerjal, Primož Pirnat, Matevž Mueller, Iztok Valič, Leni Buh, Saša Pavlin Stošić, Alenka Tetičković, Boris Car, Martin Adam Stevens, Štefan Kušar, Martin Jelovšek in drugi.

Na premierni uprizoritvi v ljubljanskem Cineplexxu smo ujeli tudi številne znane obraze, ki so tja prišli z najmlajšimi člani družine. Andrej Šifrer je sabo recimo pripeljal kar vnuke, ostale pa si lahko ogledate v galeriji. 

Andrej Šifrer z vnuki foto: Promocijski material

Jernej Damjan s hčerko in njeno prijateljico foto: Promocijski material

Alenka Tetičkovič s sinom foto: Promocijski material

O ZGODBI:
Hank je ljubek pes, ki ima velike sanje o tem, da bi postal veliki samuraj. Na njegovo nesrečo pa se na poti, da najde svojo usodo, znajde v čudnem in neprijaznem mestu Kakamucho. Tam pa precej izstopa, saj je pes, vsi preostali meščani pa so mačke, ki resnično ne marajo psov.
Ker si Hank obupano želi ugajati meščanom, nevede postane del načrta podlega in narcisoidnega Ika Chuja, da se v mestu znebi vseh prebivalcev. Da bi zavladal svetu (oziroma bolj mestu), je pred Ikom le ena majhna ovira, njegov zlobni načrt pa je pretentati Hanka, da mu pomaga, da za vedno prežene meščane.
Hankove sanje pa si delita tudi Jimbo, ki je bil nekoč mogočni samuraj in Emiko, živahna mucka. Ta neusklajena trojica se bo skupaj podala na potovanje, na katerem bodo premagovali predsodke in spoznali pravi pomen prijateljstva.

prejšnji članek
Jure Godler izdal že peto knjigo
Svet slavnih
Jure Godler izdal že peto knjigo
naslednji članek
Velika čast za Alfija Nipiča
Svet slavnih
Velika čast za Alfija Nipiča