stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rudy Huxtable: Danes je njeno življenje čista drama!

14. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
keshia_knight_pulliam1

Rudy Huxtable foto: Facebook

Saj se spomnite prikupne Rudy Huxtable, najmlajši obraz nekoč priljubljene humoristične nadaljevanke The Cosby Show? Danes njeno življenje še zdaleč ni brezskrbno …

Keshia Knight Pulliam je kakopak najbolj znana po vlogi simpatične Rudy Huxtable, v katere čeveljce je stopila v otroških letih. Kasneje je sicer nadaljevala z ustvarjanjem igralske kariere, a ji ni nikoli uspelo preseči slave, ki jo je dosegla z vlogo v Cosby Showu.

Keshia je kasneje diplomirala iz sociologije in umetnosti, se preizkušala v številnih manjših filmskih vlogah, še največ pozornosti pa je pritegnila s sodelovanjem z moško revijo Black Men Magazine, za katero razgalila svojo čutno žensko plat in svetu pokazala, da ni več majhna deklica, pač pa prava strastna zapeljivka.

Keshia Knight Pulliam foto: Facebook

Borba za preživnino

Danes je Keshia 38 letna mamica. V začetku leta je povila deklico Ello Grace. A čeprav bi si želela, da bi živela umirjeno družinsko življenje, temu še zdaleč ni tako. Težave so se pričele že davno pred hčerkinim rojstvom. Potem, ko je julija 2016 javnosti sporočila, da je v veselem pričakovanju, je namreč sledil pravi medijski šok. Nekaj dni po veseli najavi, je njen soprog Ed Hartwell, javno oznanil, da zahteva razvezo in test očetovstva. Samo šest mesecev po poroki, se je tako Keshina navidezna pravljica razblinila.

Danes se 38-letnica bori za preživnino, veliko prahu pa dviga tudi s pojavljanjem ob 79-letnemu Billu Cosbyju, ki je v sloviti seriji Cosby Show igral njenega očeta. Cosbyja je namreč Keshia spremljala na odmevne sodne obravnave, kjer so igralcu sodili zoper spolnega nadlegovanja. Igralka je tedaj povedala, da Cosbyja podpira, ne glede na to, kam ga je v preteklosti ponesla pot. ''Lahko je podpirati ljudi, kadar je vse lepo in krasno. Kadar je življenje dobro.  A le prava družina in pravo prijateljstvo pokaže svojo veličino, ko si stojimo ob strani tudi tedaj, ko stvari niso videti najbolje,''  je nedavno povedala Keshia.

Preberite si še: Največji ponos Tine Gorenjak

prejšnji članek
Slovenska manekenka bo mamica
Svet slavnih
Slovenska manekenka bo mamica
naslednji članek
Po dolgem dopustu še daljša porjavelost
Moda&Lepota
Po dolgem dopustu še daljša porjavelost