profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina spregovorila o splavu in težki bitki za otroka

20. 6. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Severina

Severina foto: Dallas

Tekom gostovanja v živo je povedala kakšno agonijo doživlja tekom zadnjih petih let, odkar bije težko bitko za skrbništvom nad sinom Aleksandrom.

Hrvaška pevka Severina se je po petih letih odločila, da je bilo dovolj medijskega molka. V oddaji RTL Direkt je prvič javno spregovorila o skrbniški bitki, ki jo bije z bivšim partnerjem Milanom Popovičem in razkrila, da ji že vse od njunega razhoda grozi, da jo bo medijsko in poslovno povsem uničil.

"Mislim, da je zdaj prišel trenutek, ko nimam več časa, da bi lahko molčala," je svojo ganljivo izpoved začela Severina. "Psihično me je zlorabljal, v enem trenutku mi je zagrozil, da mi bo zagrenil življenje in da mi bo vzel otroka, a takrat sem si mislila, da ga bo jeza minila."

Severina je tekom gostovanja pojasnila, da Milan malega Aleksandra ni videl celih 18 mesecev, kasneje pa je dejal, da je mislil, da otroku v ranem otroštvu oče ni potreben. Milan ni izpolnjeval svojih obveznosti, Aleksandra pa ni poklical niti za njegov rojstni dan. "Na začetku sem mu ves čas pošiljala sms-e in mu pisala, da bo zamudil njegove prve korake, prvi zob in seveda pol njegovega življenja. Jaz sem bila tista, ki je vzdrževala kontakte," je bila odkrita Severina.

Severina se bo pritožila na odločitev sodišča, ki je odločilo, da svojega sina Aleksandra ne bo videla skoraj celo poletje. foto: Profimedia

Tekom gostovanja v živo je razkrila tudi to, da je bila na umetni oploditvi, a je zaradi izjemnega stresa, ki ji ga je v tistem času povzročal bivši partner, otroka izgubila. Milan Popović ji namreč ni želel vrniti Aleksandra, ker je vztrajal, da ga mora Severina osebno prevzeti, ona pa se zaradi zgodnje faze nosečnosti ni smela izpostavljati stresu in pritiskom. "Takrat sem izgubila otroka, Aleksandra pa ne nameravam izgubiti," je bila odločna pevka.

Popović je šel celo tako daleč, da naj bi v Srbiji pridobil lažne zdravstvene izvide, ki naj bi dokazovali, da je mali Aleksander anoreksičen, a se je izkazalo, da je malček povsem zdrav in brez kakšnih koli znakov podhranjenosti.

Kljub temu, da je Severino in njenega moža Igorja Kojića tožil, ker sta malega Aleksandra objavljala na družbenih omrežjih, pa je sam Severini takoj po rojstvu predlagal, da bi slike novorojenčka prodala hrvaški Gloriji za 50.000 evrov. "Jaz sem mama in ponosna sem na vsak otrokov korak, on pa je človek, ki se slika."

prejšnji članek
VIDEO: Zapomnite si tole, ko boste otroku naslednjič namestili obroč …
Zdravje
VIDEO: Zapomnite si tole, ko boste otroku naslednjič namestili obroč …
naslednji članek
Nekoč je veljala za grdo račko, danes je večna lepotica
Moda&Lepota
Nekoč je veljala za grdo račko, danes je večna lepotica