stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tamara na fotografiji doji 3-letnico. Je to sporno?

26. 4. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone s hčerjo. foto: Profimedia

Tamara Ecclestone je z objavo na svojem instagramu razdvojila svoje sledilce in sprožila burno razpravo. Je njeno početje res neprimerno?

31-letna Tamara Ecclestone je britanska manekenka, fotomodel in dedinja milijonarja Bernieja Ecclestona. V zadnjih leti pa je tudi mati 3 letni Sophiji Ecclestone-Rutland, ki jo je rodila v zakonu z Jayom Rutlandom, s katerim se je poročila leta 2013. 

Tamara je znana po svojem življenju na veliki nogi in tem, da rada vzbuja pozornost, tudi z drznimi objavami. Tokrat je namreč na svojem instagramu objavila umetniško fotografijo, na kateri na travniku pozira skupaj s svojo 3-letno hčerjo. Nič takšnega, če ne bi Sophije na fotografiji dojila. Res je, da je samo dojenje izbira posameznice, a so se pod fotografijo znašli številni nasprotujoči se komentarji. ''Jaz sem popolnoma za dojenje, ampak narava pove, da ko nastopijo mlečni zobje, je že skrajni čas, da se z dojenjem konča. Ja, je odlično, ampak kaj se zgodi, ko gredo otroci v šolo,'' je zapisala neka uporabnica. ''Ne poznam osebe, ki bi se ji to zdelo normalno. Ljudem se zdi čudno to, da ljudje dojijo otroke, ki lahko jejo in žvečijo normalno,'' je bil še en izmed komentarjev, ki se s tem početjem niso strinjali. Spet drugi, ki Tamaro podpirajo, pa so pisali komentarje v slogu: ''Lepa, naravna stvar. Več moči ženskam.''

Kakšno pa je vaše mnenje? Je dojenje 3-letnice nekaj normalnega, ali dejanje, ki bi se moralo končati, ko otrok prične jesti gosto hrano? 

Preberite še: Je to nosečniški trebušček Tanje Žagar?

prejšnji članek
Neokusno: Donald pred nosečnostjo Melanii postavil pogoj?
Svet slavnih
Neokusno: Donald pred nosečnostjo Melanii postavil pogoj?
naslednji članek
Je Tara Zupančič to sporočilo namenila svojemu Tomiju?
Resničnostni šovi
Je Tara Zupančič to sporočilo namenila svojemu Tomiju?