Hyalomma-marginatum_H
Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in v sosednjo Avstrijo prinaša nove bolezni

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bodo umirili njene podivjane spolne hormone?

29. 3. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
V nadaljevanki Ena žlahtna štorija te dni prekipeva od spolnega naboja. Mirico od strasti dobesedno razganja, ubogi Smiljan pa se na vse pretege trudi, da bi se izognil njenim vročim objemom …

Zdi se, da je Smiljana Miričina naklonjenost pripeljala na rob obupa. S poblaznelim pogledom v očeh in kuštravo glavo se spotika po gradiču in divje išče zavetje v objemu vinorodnih trt. Kako umiriti podivjane Miričine hormone, preden se nesojenemu ljubimcu od obupa skisajo možgani? Bertu, ki je v teh dneh pod močnim vplivom 'naravnih pomirjeval', se zdi rešitev sila preprosta, Smiljanu namreč svetuje, naj vročekrvni rjavolaski v čaj podtakne brom. Na takšen način so namreč v preteklosti vojakom zavirali spolno slo. Smiljan je nad idejo več kot navdušen, zdi se, da bi se po rešitev odpravil tudi na konec sveta.


Presežek broma nevaren za zdravje!
A brom ni tako nedolžen element, zato velja o slednjem napisati nekaj besed. Ne le, da lahko vpliva na zniževanje libida pri moških, prevelika vrednost v telesu lahko resno ogrozi naše zdravje.

Brom se nahaja povsod okrog nas, v pesticidih uporabljenih pri vzgoji zelenjave, sadja in žit, pekovskih izdelkih, brezalkoholnih pijačah, rastlinskih oljih, zdravilih, pršilih za nos, oblazinjenemu pohištvu, vzmetnicah, preprogah, kozmetiki, čistilih … Prevelike vrednosti joda v ljudeh izvirajo zlasti iz posledice preobilne uporabe pesticidov v prehrani.

Za naše zdravje je škodljiv predvsem zato, ker se absorbira v ščitnico. Slednja namesto joda vase nalaga brom, zaradi česar pride do motenj delovanja endokrinega sistema. Posledice presežka broma se kažejo v obliki prebavnih težav, bolečin v trebuhu, srčne aritmije, izgube apetita, utrujenosti, pojavijo se lahko tudi izpuščaji, akne, v ustih pa lahko zaznamo tudi značilen kovinski okus. A absorbira se tudi v druga tkiva, zato lahko slednje vodi v povečano tveganje za raka prsi, jajčnikov, ščitnice in prostate. Kopiči se lahko tudi v centralnem živčnem sistemu, kar prinaša vrsto psiholoških bolezni, kot je denimo depresija, shizofrenija in akutna paranoja.

Poglejte, kakšna je Marija Rebula v resnici. Kliknite tukaj!

Mirica ne more več brzdati svoje strasti. Kako se bo njenih vročih objemov rešil ubogi Smiljan?

Mirica ne more več brzdati svoje strasti. Kako se bo njenih vročih objemov rešil ubogi Smiljan? foto: Facebook

prejšnji članek
Dejan Vunjak ga močno pogreša
Resničnostni šovi
Dejan Vunjak ga močno pogreša
naslednji članek
Tako je zahtevni Gordon Ramsay hvalil Slovenko!
Resničnostni šovi
Tako je zahtevni Gordon Ramsay hvalil Slovenko!
#nasazenazenska
nasazenazenska