cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iris Mulej pokazala malo Isabello in razkošno stanovanje

29. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Iris Mulej

Iris Mulej foto: M24

Iris Mulej nikoli ni skrivala, da si srčno želi postati mamica, vse od kar je postala mamica pa na družbenih omrežjih deli svojo srečo in ne skriva, da izjemno uživa v materinstvu.

Potem ko je Iris Mulej našla srečo v objemu poslovneža Admirja Barčića, se jima je septembra lani izpolnila še ena želja, postala sta starša prikupne malčice Isabelle, ki jo oba naravnost obožujeta. Iris na družbenih omrežjih velikokrat deli skupne družinske trenutke in ne skriva kako zelo uživa v materinski vlogi. Nedavno je tako na facebooku pokazala kako svoji Isabelli pripravlja zajtrk in ob tem zapisala: "Mami pripravlja zajtrk, princeska pa se igra in ponavadi tudi zaspi dopoldne ob tem času. Njen zajtrk se pa itak vedno servira v postelji ... Blagor enim," je zapisala ob objavi.

Iris Mulej in Admir Bračić foto: Sandi Fišer/mediaspeed.net

Ob tej prikupni fotografiji se kar samo od sebe pojavlja vprašanje, ali bo Isabella ostala edinka ali pa se ji bo že prav kmalu pridružila sestrica oz. bratec. Morda pa bo najprej sledila poroka, ki sta jo zaljubljenca načrtovala že pred prihodom Isabelle. Vsekakor je jasno, da Iris v novi vlogi izjemno uživa in nič ni videti, da bi kaj veliko pogrešala modne piste, kljub temu da ima že nekaj mesecev po porodu zavidanja vredno formo.

Preberite še, kakšno brco v rit je dobil Dejan Vunjak.

prejšnji članek
Omar Naber: Mama ni prenesla mojega dekleta
Svet slavnih
Omar Naber: Mama ni prenesla mojega dekleta
naslednji članek
Jože Činč se je razšel z ženo, zdaj našel novo srečo
Svet slavnih
Jože Činč se je razšel z ženo, zdaj našel novo srečo