profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iryna pred kamerami pokazala veliko gole kože

27. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Iryna

Iryna je pokazala veliko gole kože, gledalci pa so bili nad videnim navdušeni. foto: POP TV

Potem ko je Iryna Osypenko pretekli teden doživela veliko kritik na račun svoje togosti in trdosti, pa je s tokratno plesno predstavo v šovu Zvezde plešejo pokazala povsem drugačno podobo.

Nejko Peter Levak je po tistem, ko je pretekli teden Iryna povsem zablokirala na plesnem parketu, na vajah uporabil prav posebne tehnike sproščanja, ki so ji bile nedvomno v pomoč. Na odru sta zaplesala njen najljubši ples - čutno rumbo.

"Bilo je bolj doživeto, kot prejšnja dva tedna. V rumbi si se najbolj našla," je njen nastop pohvalil vedno strogi Andrej Škufca. Nika Urbas Ambrožič je dejala, da pri rumbi najbolj začutiš sebe, "Nocoj si nam dala vse, ozračje je bilo nasičeno s prefinjenostjo. Tako lepo si krožila s temi svojimi zapestji, da bi človek mislil, da so te tvoje zapestnice narejene iz pravih diamantov." Lado Bizovičar je bil navdušen, da je bil to njen najboljši nastop doslej. "Ti si presenečenje večera, bilo je odlično, polno, meseno," pa je zaključila Katarina Venturini. Andrej jima je dal pet, Katarina osem, Nika sedem in Lado sedem. 

Iryna pa ni navdušila samo s čutno rumbo, ampak tudi s svojim čudovitim stasom, ki je tokrat prišel zelo do ospredja. Na parketu je pokazala veliko gole kože, gledalci pa so v njunem nastopu več kot očitno zelo uživali.

Preberite še, kako je Maja Martina Merljak uspela združiti naporno materinstvo z nenehnimi treningi na plesnem parketu.

prejšnji članek
Urška Vučak Markež dobila hudo kazen
Resničnostni šovi
Urška Vučak Markež dobila hudo kazen
naslednji članek
Obraz POP TV-ja o travmah iz otroštva
Resničnostni šovi
Obraz POP TV-ja o travmah iz otroštva
#obraziavenija
obraziavenija