volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania Trump kmalu na naslovnici revije Vogue?

10. 2. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
melania michelle obama trump

foto: Profimedia

Čeprav je med predsedniško kampanjo podpirala Hillary Clinton, modna biblija na čelu z Anno Wintour ne bo ignorirala nove prve dame ZDA.

Melania Trump je bila zahvaljujoč soprogovim komentarjem izobčena iz določenih modnih krogov. Po vsem sodeč pa ameriški Vogue, za katerim stoji vsa modna industrija, ne bo nasprotoval Trumpovemu predsednikovanju.

Ameriška izdaja revije o modi na čelu z Anno Wintour je prejšnje leto sicer podpirala Hillary Clinton, ki ji je urednica tudi osebno svetovala. Vendar se, sodeč po intervjuju, ki ga je Wintourjeva dala za Wall Street Journal, odnos revije Vogue do prve dame ZDA ne bo spremenil, in to ne glede na politične poteze novega predsednika. »V reviji Vogue tradicionalno spremljamo prve dame ZDA, zato si ne morem zamisliti, da bi bilo tokrat drugače,« je pojasnila Wintourjeva.

Vogue je sicer rekorder v številu naslovnic s prvo damo v glavni vlogi. Nekdanja prva dama ZDA Hillary Clinton se je na naslovnici pojavila leta 1998, Michelle Obama pa je celo kar trikrat krasila naslovnico med soprogovim osemletnim predsedovanjem.

Če omenimo še, da je bila Melania Trump leta 2005 že na naslovnici in da so Anno Wintour konec lanskega leta opazili na pogovoru z novim ameriškim predsednikom, je njena izjava na račun Melanie Trump povsem pričakovana, navaja Tportal.hr

prejšnji članek
Bravo, Katie Holmes: Brez sramu pokazala znake staranja
Svet slavnih
Bravo, Katie Holmes: Brez sramu pokazala znake staranja
naslednji članek
8 težav, s katerimi se srečujejo majhne ženske
Zdravje
8 težav, s katerimi se srečujejo majhne ženske