gasilec, gasilci
Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mlada študentka iz Beograda je zamenjava za Severino

10. 2. 2017; 04.01
Avtor: D. B.
severina in njen sin aleksander

Milan Popović s hrvaško pevko Severino ne govori niti o stvareh, ki se tičejo njunega sina Aleksandra. foto: Profimedia

Milan Popović je spregovoril o 23-letni Bojani, ki mu bo junija rodila drugega otroka.

Popović upa, da bo do takrat zgladil spor s hrvaško pevko Severino, s katero se bori za skrbništvo nad svojim petletnim sinom Aleksandrom.

Da bi dobil enakopravno skrbništvo nad svojim otrokom, je Milan Popović pred kratkim postal Zagrebčan. Dobil je namreč petletno dovoljenje za bivanje v hrvaški prestolnici, piše hrvaška revija Gloria. Za omenjeno revijo je Popović razkril tudi nekaj podrobnosti o dekletu, s katerim pričakuje drugega otroka.


»Ime ji je Bojana, spoznala sva se v Beogradu pred nekaj več kot dvema letoma. Študira marketing, je iz premožne beograjske družine, je zelo lepa, izobražena, mlada, stara je 23 let, iznajdljiva in se rada šali. Nikoli se ne prepirava, tudi zdaj, ko je v blaženem stanju in ko so ženske lahko razdražljive. Je mila in mislim, da bo odlična mama, kar je zame pomembno,« je dejal Popović.

Na vprašanje, ali je mamo svojega sina Aleksandra obvestil o tem, da pričakuje drugega otroka, pa je odgovoril: »Midva ne govoriva niti o drugih pomembnih stvareh v zvezi z najinim otrokom, kaj šele, da bi ji pravil, kaj se mi v življenju dogaja.«

Kot navaja Blic, je razkril še, da Severini mesečno plačuje alimente v višini več kot 2 tisoč evrov. »Plačujem alimente v višini 15 tisoč kun mesečno. To je dvakrat več od najvišjih določenih na Hrvaškem, a ni mi žal, saj želim najboljše za svojega otroka. Pomembno je, da gre ta denar za sinove potrebe.«

prejšnji članek
8 težav, s katerimi se srečujejo majhne ženske
Zdravje
8 težav, s katerimi se srečujejo majhne ženske
naslednji članek
To so 3 najbolj strastna astrološka znamenja!
Horoskop
To so 3 najbolj strastna astrološka znamenja!