volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hči pokojnega kralja popa žrtev posilstva

25. 1. 2017; 08.50
Avtor: K.A.
Paris Jackson bo igralka
Hči pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, Paris Jackson, je v šokantnem intervjuju za revijo Rolling Stone spregovorila o svojem očetu in razkrila, da je bila pri komaj 14 letih žrtev spolnega nasilja.

"Sovražila sem se in moja samopodoba je bila čisto uničena. Mislila sem, da nič ne delam pravilno v mojem življenju. Ves čas sem imela v glavi, da si ne zaslužim živeti tega življenja," je dejala 18 letna Paris, ki je bila žrtev posilstva tri leta po očetovi smrti, ko jo je posilil starejši moški.

Paris, ki se težko sooča z očetovo smrtjo, je prepričana, da so njenega očeta ubili. "Moj oče je velikokrat govoril, da mu številni ljudje strežejo po življenju. Prepričan je bil, da ga bodo nekega dne ubili. Vem, da vse skupaj zveni kot teorija zarote, a vem, da je bilo mojemu očetu vse nameščeno. Želim si le, da bi resnica prišla na dan in bi bilo pravici zadoščeno. Borim se, vse skupaj je kot šah, trudim se dobro igrati, to je vse kar lahko naredim," je še dejala Paris, ki kljub milijonom, ki jih ima na računu, ne želi živeti na krilih očetove slave in tako že nekaj časa sama služi svoj denar.

Jackson je 12-letni deklici pošiljal ljubezenska pisma, v katerih jih je priznal, da jo ljubi in pogreša. foto: Profimedia

prejšnji članek
Pijete pivo? Potem se zavedajte tega ...
Zdravje
Pijete pivo? Potem se zavedajte tega ...
naslednji članek
FOTO: Znana manekenka ponosno paradirala zgoraj brez
Svet slavnih
FOTO: Znana manekenka ponosno paradirala zgoraj brez