pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepotice omedlevajo po tekočem traku!

24. 1. 2017; 05.00
Avtor: D. B.
miss universe

foto: Profimedia

Bliža se izbor Miss Universe, ki se bo odvijal 30. januarja na Filipih, številne lepotice pa se spopadajo z zdravstvenimi težavami.

Kandidatke za laskavi lepotni naziv so pred kratkim prispele v Manilo, kjer se že pripravljajo na prestižni dogodek. Vsak dan poteka fotografiraje z različnimi sponzorji, dekleta pa se udeležujejo tudi raznih dobrodelnih dogodkov. Zaradi stresnega urnika imajo številne zdravstvene težave, poroča spletni portal Super žena.  

Miss Curacaoa Chanelle de Lau se je tako onesvestila med fotografiranjem, medtem ko so morali miss Angole Luiso Baptisto zaradi slabega počutja odpeljati iz dvorane. Že prejšnji teden se je na enem od družabnih plesov onesvestila miss Italije Sophia Sergio, medtem ko so miss Deviških otokov Eriko Renae Creque na vozičku odpeljali z večerje.

Marina Jacoby iz Nikaragve je prav tako potožila zaradi zdravstvenih težav, njena kolegica iz Poljske Izabella Krzan pa je morala zaradi slabega zdravstvenega stanja izpustiti kar dva dogodka.

Čeprav organizatorji zaenkrat še niso podali izjave za javnost, nekateri ugibajo, da je glavni vzrok za številne zdravstvene težave lepotic pomanjkanje spanca. 

prejšnji članek
Ta naravni šampon boste oboževali
Moda&Lepota
Ta naravni šampon boste oboževali
naslednji članek
VIDEO: Ivanka Trump delila prisrčen družinski trenutek
Svet slavnih
VIDEO: Ivanka Trump delila prisrčen družinski trenutek