stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna pevka na strogi dieti

2. 12. 2016; 09.59
Avtor: A.K.
Mariah Carey

foto: Profimedia

Po milijonarju Jamesu Packerju se je zaljubila v mnogo mlajšega, plesalca Bryana Tanako.

Mariah Carey se je odločila, da mora na strogo dieto, da bi izgubila nekaj kilogramov. Tako uživa le v dveh živilih, ki ji predstavljata vsak obrok. »Sovražili boste mojo dieto. Vsak dan sem uživala le norveški losos in kapre. Zelo je težko,« je priznala 46-letnica. Ameriška pevka je pred časom dobila nekaj kilogramov, ki jo spravljajo ob živce in zdaj se poskuša vrniti v formo. 

Nedavno je prekinila zaroko z multimilijonarjem Jamesom Packerjem, zdaj pa resnično pazi na svoj videz. »Poskušam se držati samo beljakovin v svoji prehrani, čeprav je to zelo težko. Vendar to pač moram storiti, če želi obdržati svoj videz, ki je ključen za mojo slavo,« je dejala za britanske medije. 

Diva se pripravlja na novo turnejo in to je bil tudi eden izmed razlogov, zakaj je zaključila svojo zvezo s Packerjem. Pevka je kot vedno zelo osredotočena na svojo kariero, Avstralec pa je bil mnenja, da porabi preveč denarja za kostime za koncerte in tudi vsakodnevna oblačila ter modne dodatke. Njeno razsipnost je obsojala tudi Scientološka cerkev, katere član je ravno njen nekdanji zaročenec. 

Po njunem razhodu so se pojavile informacije, da je Mariah prevarala Jamesa s svojim plesalcem Bryanom, vendar je pevka to strogo zanikala. Zdaj sta s plesalcem zares skupaj, saj sta to tudi uradno potrdila. Zvezdnica pa se je odločila o vsem spregovoriti v svojem novem resničnostnem šovu Mariahin svet, ki se bo na televiziji nastopil v nedeljo.

prejšnji članek
Zvezdnika dobila prvega sina
Svet slavnih
Zvezdnika dobila prvega sina
naslednji članek
Petar Grašo še vedno noro zaljubljen v svojo Danijelo
Svet slavnih
Petar Grašo še vedno noro zaljubljen v svojo Danijelo