profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razgalil jim je obraze in jih fotografiral

30. 11. 2016; 12.14
Avtor: K.A.
Nicole Kidman

Nicole Kidman foto: Vir: Instagram

Pirellijev koledar za leto 2017 bo v znamenju naravne lepote. Pred fotografski objektiv so se tako postavile hollywoodske igralke kot so Julianne Moore, Robin Wright, Helen Mirren ter Nicole Kidman.

Zvezdnice so se fotografu Petru Lindberghu nastavile povsem brez ličil in glamuroznih toalet. Vse igralke pa brez ličil niso bile enako sproščene.

Julianne Moore (55) in Robin Wright (50) sta pozirali v črnih bodyjih in seveda povsem brez ličil. Moore ni skrivala, da je imela nemalo težav pred objektiv stopiti tako zelo 'razgaljena'. "Peter slavi lepoto duše, za njega ne obstaja ženska, ki ni lepa. Vedno bo v vsaki ženski našel lepoto. In prav zaradi tega mu nisem mogla reči ne," je dejala slavna igralka.

Tudi njena igralska kolegica Robin Wright se strinja, da je nekaj najtežjega pred fotoaparat stopiti povsem brez vsega. "Takšna vrsta poziranja je zame najtežja. Še posebej zato, ker sem to jaz in ne lik, ki ga igram. Težko, zelo težko sem se sprostila pred objektivom," je priznala.

Juliane Moore in Robin Wright foto: Vir: Instagram

Elitni družbi se je pridružila tudi Uma Thurman. "Peter nas je želel prikazati kot svobodne ženske, ki se znamo odločno upreti umetni lepoti," je dejala Thurmanova.

prejšnji članek
Pekoča maska za sijočo kožo
Svet slavnih
Pekoča maska za sijočo kožo
naslednji članek
Je Brad Pitt res našel novo ljubezen?
Svet slavnih
Je Brad Pitt res našel novo ljubezen?