GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teh lepotičk letos ne bomo videli

30. 11. 2016; 09.48
Avtor: K.A.
Candice in Behati

foto: Vir: Instagram

V Parizu je že vse pripravljeno za modno revijo leta, Viktorijini anglečki pa že čakajo, da nam pokažejo čudovite kreacije spodnjega perila.

A na sloviti reviji Victoria's Secret letos ne bomo videli dveh prelestnih lepotic. Prvič v desetih letih se na modni reviji ne bosta pojavili Candice Swanepoel in Behati Prinsloo. Manekenki sta nedavno postali mamici, vse pa kaže, da še nekaj časa ne bosta pripravljeni na modne revije. Oboževalci so dolgo časa ugibali kako se bosta odločili, na koncu pa sta na družbenih omrežjih sporočili žalostno novico in kar nekoliko razočarali svoje številne oboževalce.

Candice in Behati sta tudi zasebno veliki prijateljici, leta 2007 sta skupaj debitirali na modni reviji Victoria's Secret, zdi pa se, da prav vse delata z roko v roki. Behati Prinsloo je s soprogom, Adamom Levinom, dobila hčerko Dusty, Candice pa je le mesec dni kasneje povila sina, ki sta ga z zaročencem Hermannom Nicolijem poimenovala Anaca.

Kljub materinstvu pa s tem ni konec njunih karier. Lepotički že napovedujeta, da se bosta hitro vrnili na modne piste, že drugo leto pa tako lahko pričakujemo, da bosta znova blesteli in jemali dih s svojimi izklesanimi postavami.

prejšnji članek
Slavna lepotica sprejela izziv in odvrgla krpice s telesa
Svet slavnih
Slavna lepotica sprejela izziv in odvrgla krpice s telesa
naslednji članek
Nesrečna novinarka Tanja Starič
Svet slavnih
Nesrečna novinarka Tanja Starič