stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srbi se hvalijo: Melania bo v Belo hišo vstopila v naših čevljih

10. 11. 2016; 12.40
Avtor: D. B.
melania trump 2

foto: Profimedia

Melania Trump bo v Belo hišo najverjetneje vstopila v belih čevljih podjetja iz Banjaluke.

Direktor Tovarne obutve Bema Marinko Umićević je bodoči prvi dami ZDA Melanii Trump pisno čestital ob zmagi na predsedniških volitvah ter jo opomnil, da pričakuje, da bo v belih čevljih podjetja Bema vstopila v Belo hišo. Prejšnji mesec, ko je Melania dobila dva para čevljev z željo, da njen soprog zmaga na ameriških volitvah, je poslala zahvalno pismo za podporo in darilo, poročajo srbski mediji. 

Umićević se šali, da zdaj pričakuje povabilo v Ameriko. Če bo vabilo dobil in če bo to za dve osebi, pa bo direktor čevljarskega podjetja s seboj peljal kar predsednika Republike srbske Milorada Dodika.

foto: Profimedia

"Če se ameriška veleposlanica v Bosni in Hercegovini ne želi sestati z Dodikom, pa naj se potem sestane s prvo damo. Bojim se le tega, da Melania ne bo mogla ostati ravnodušna, ker je predsednik Republike srbske izjemno šarmanten in lahko s tem povzroči težave," se je za enega od srbskih medijev pošalil Umićević.

Oba para čevljev sta narejena iz kakovostnega materiala in z veliko ljubezni, poleg njih pa je Melania dobila tudi domače žganje, s katerim je lahko ob zmagi na volitvah z možem nazdravila.

Umičević je še dodal, da so ga zaradi ideje, da izdela čevlje za lepo Melanio neprestano klicali novinarji z vsega sveta, ki so tako prvič slišali za Banjaluko in Republiko srbsko.

prejšnji članek
To so nedopustni modni spodrsljaji
Moda&Lepota
To so nedopustni modni spodrsljaji
naslednji članek
6 napak, ki jih zrele ženske ne bi nikoli naredile!
Odnosi
6 napak, ki jih zrele ženske ne bi nikoli naredile!