stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pin-up kraljica

25. 10. 2016; 08.35
Avtor: b.p.
sara jagodic 1

24-letna slovenska pin up kraljica Sara Jagodič je bila okronana na mednarodni tattoo konvenciji. foto: osebni arhiv

24-letna Sara Jagodič je bila na mednarodni tattoo konvenciji okronana za prvo slovensko pin up kraljico, ki živi stil 50. let prejšnjega stoletja. Pravi, da je sicer retro kultura pri nas čedalje bolj popularna.

Retro slog oziroma pin up slog predstavlja Sarin vsakdan, saj je tudi samostojni model za vintage in pin up fotografijo. »Po osvojenem nazivu sem postala obraz številnih dogodkov tovrstne narave v Sloveniji in sosednjih državah, pripravljam pa tudi plesno-pevske točke cabareta, ki je pri nas zastopan v manjši meri. V Sloveniji je tovrstna scena še v razvoju, medtem ko v drugih državah velja povsem nasprotno, še posebej na Hrvaškem so pin up modeli del estrade, vintage pa je osrednji motiv številnih festivalov in dogodkov. Pin up dekletom namenjajo celo koledarje, že dve leti sem bila dekle meseca tudi jaz,« ponosno pove 24-letna slovenska pin up kraljica Sara Jagodič, ki je bila okronana na mednarodni tattoo konvenciji.

»Tekmovalke morajo poleg videza, ki spominja na 50. leta prejšnjega stoletja, pripraviti kratke točke, s katerimi obiskovalcem predstavijo omenjeno obdobje. Izmed devetih finalistk Slovenije, Hrvaške in Srbije so po treh predizborih naslov podelili meni. Prihodnje leto bo izbor ponovno potekal na aprilski tattoo konvenciji,« dodaja Sara, ki odlično zastopa vintage tematiko, saj pravi, da je to njen način življenja.

Poleg videza, ki spominja na 50. leta prejšnjega stoletja, Sara pripravlja kratke točke, s katerimi predstavlja omenjeno obdobje.

Poleg videza, ki spominja na 50. leta prejšnjega stoletja, Sara pripravlja kratke točke, s katerimi predstavlja omenjeno obdobje. foto: osebni arhiv

Pin up kraljica in model za vintage fotografijo pripravlja tudi plesno-pevske točke cabareta, ki je pri nas zastopan v manjši meri.

Pin up kraljica in model za vintage fotografijo pripravlja tudi plesno-pevske točke cabareta, ki je pri nas zastopan v manjši meri. foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Moški hoče takšno žensko
Odnosi
Moški hoče takšno žensko
naslednji članek
Prestrašena manekenka v strahu za varnost svoje družine
Svet slavnih
Prestrašena manekenka v strahu za varnost svoje družine