stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Punca, ki rada časti

19. 10. 2016; 06.14
Avtor: D. F./Vklop
livia brito

foto: Profimedia

Livia Brito, ki smo jo pri nas pred kratkim spremljali v telenoveli Italijanska nevesta, je model, voditeljica in igralka kubanskega rodu.

Na naših televizijskih zaslonih smo 30-letno igralko že gledali v telenovelah Zmagoslavje ljubezni, Brezno ljubezni in Zaljubljen do ušes.

Livia je zelo vesela in hvaležna za prav vsako priložnost, ki se ji ponudi. Trenutno ima pred vrati nov projekt, ki nosi naslov La piloto. Serija je osnovana na velikem številu akcijskih prizorov, česar pri igralki do sedaj nismo bili vajeni. V intervjuju za mehiške medije je izdala, da se je odločila oddaljiti od melodram in se preizkusiti v nečem novem.

V seriji bo igrala Yolando, pilotko, ki zna zelo dobro ravnati tudi z orožjem. Zaradi tega se je učila pilotiranja in streljanja. »Na ta lik se pripravljam že nekaj tednov. Naučila sem se pilotirati letalo, prav tako sem se udeležila učnih ur streljanja z orožjem, saj je v seriji veliko akcijskih prizorov. Tokrat me boste imeli priložnost spremljati v novi, precej drugačni vlogi, ki ni niti najmanj podobna mojim dosedanjim. Ker sem zelo aktivna oseba, nerada uporabljam dvojnice v prizorih, razen če sem v to res prisiljena. Ne bojim se višin, nimam strahu pred letenjem, akcijski prizori mi bodo poživili vsak dan posebej,« je dejala igralka. Ne da bi razkrila več podrobnosti o svoji novi vlogi ali zgodbi, je izdala še, da bo serija imela približno 80 delov, snemanja pa so se začela že v mesecu septembru.

Poleg že zgoraj omenjenega projekta je Livia sodelovala tudi pri seriji Por siempre Joan Sebastian, ki pripoveduje zgodbo o »vaškem pesniku«, mehiški ikoni Joanu Sebastianu. Serija je bila ena najbolj gledanih tako v ZDA kot tudi v Mehiki. Livia je v njej upodobila Maricruz, žensko, ki je v resničnem življenju znana pod imenom Maribel Guardia. Livia pravi, da ji je bilo v čast igrati žensko, polno svetlobe, ki nikoli ne govori slabih stvari o nikomer, saj negativne komentarje raje zadrži zase. Sodelovanje pri tem projektu ji je razkrilo veliko podrobnosti o Joanu Sebastianu, ki ji pred tem niso bile znane.

Zaljubljena do ušes

Številna sporočila in romantične fotografije na družbenih omrežjih dokazujejo zgodbo o veliki ljubezni in sreči, ki jo je Livia našla s pevcem Saidom. Igralka, ki je v zadnjem času vedno zelo nasmejana, brez težav svoja čustva in občutke deli z javnostjo. »Nihče ne more presojati o nečem, kar je jasno razvidno iz dejanj. Sem vesela, navdušena, srečna, kaj naj še rečem? Nasmešek kar ne izgine z mojega obraza. Najti srečo je najpomembnejše poslanstvo vsakega človeka. Druga najpomembnejša stvar v življenju pa je osrečevati druge,« je izdala.

Čeprav je v svojega izbranca zaljubljena do ušes, pa še ne razmišlja o poroki, temveč raje živi iz dneva v dan. »Ne, trenutno še ne razmišljava o poroki. Najina zveza še ne traja dolgo, še vedno se spoznavava in razvijava najin odnos. Vsaka stvar pride ob svojem času. Edino, kar lahko izdam, je, da sem res zelo, zelo srečna!« Odločitev, da bo novico o svoji ljubezni preko družbenih omrežij delila z mediji in oboževalci, je sprejela, ker je bila neizmerno srečna in tega nikakor ni mogla več skrivati.

Igralka je bila pred kratkim s strani mehiške revije TVyNovelas izbrana med 50 najlepših mehiških zvezdnikov. Čeprav ni domišljava oseba, priznava, da rada dobro izgleda za svoje oboževalce. »Najbolj so mi všeč moje oči. Oči so odraz naše duše. Sama sem vesela, odprta oseba, kar izražam tudi s svojimi očmi,« je še dejala.

prejšnji članek
Tudi "Spiderman" se ločuje
Svet slavnih
Tudi "Spiderman" se ločuje
naslednji članek
Boste v življenju uspešni? Poglejte svoje prste!
Zdravje
Boste v življenju uspešni? Poglejte svoje prste!