franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

17-letna manekenka pobegnila, da bi prodala svojo nedolžnost

23. 9. 2016; 10.38
Avtor: A.K.
anna f
Ruska manekenka Anna Feschenko je pri svojih rosnih 17. pobegnila v Dubaj.

Druga spremljevalka lepotnega tekmovanja Miss Moskve je zapustila svoj dom v Rusiji, da bi odšla v Dubaj, kjer je nameravala svojo nedolžnost prodati za 10 000 funtov.

Starši mlade manekenke so za pomoč prosili rusko policijo. Želijo, da jim policija pomaga hčerko pripeljati nazaj domov. Anna se je staršem zlagala, da je pot v Dubaj ena izmed nagrad natečaja za Miss Moskve, s seboj pa je odpeljala tudi prijateljico Ekatarino. Ta je v Dubaju spoznala Annine namere in poklicala svoje starše, naj pridejo ponjo v Dubaj. Manekneka je tako ostala sama v Dubaju. Za to pot se je odločila, da bi tam postala spremljevalka za denar (dekle na klic). Želela je prodati svojo nedolžnost za 10.000 funtov, da bi si s tem lahko plačala izobrazbo, saj je želela na fakulteto v Moskvi.

Ruska policija predvideva, da si je dekle prek interneta našla »sponzorja«, da je sploh lahko odpotovala. Ko so starši končno prišli v kontakt s hčerko, jima je ta obljubila, da se bo v sredo vrnila, a se zaenkrat še ni.

Njena prijateljica je dogajanje komentirala tako: »Mislim, da je Anna navdušena nad količino denarja, ki bi ga lahko tako enostavno zaslužila.« Policija je staršem povedala, da jim ne more biti v veliko pomoč, saj je imela še ne polnoletnica pisno dovoljenje staršev, da lahko odpotuje v tujino sama.

prejšnji članek
To je sladkor, ki topi kilograme
Kulinarika
To je sladkor, ki topi kilograme
naslednji članek
S preprostim receptom -6 kg v 14 dneh!
Zdravje
S preprostim receptom -6 kg v 14 dneh!