nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Podivjani otroci in nasilje v družini Pitt

23. 9. 2016; 09.51
Avtor: A.K.
brad angelina

foto: Profimedia

Varuške pravijo, da nad svojimi otroci slavna igralca nimata kontrole, ki sreči noči vreščijo in tekajo po hodnikih.

52-letnik naj bi se prejšnji teden opil z alkoholom in divjal v privatnem letalu, kjer je bil z ženo Angelino in otroki. Tuji mediji so poročali, da naj bi Brad kričal in fizično napadel svoje otroke. Celo policija naj bi raziskovala primer nasilja in zlorabljanja otrok v družini Jolie-Pitt, so poročali mediji, policija pa je včeraj izjavila, da Brada ne preiskujejo. Kar se tiče incidenta v zraku, je njegov predstavnik za javnost podal izjavo, da zadeva ni tako huda, kot jo mediji predstavljajo. Vir naj bi trdil, da je igralec žalil svoje otroke in da naj bi zdaj privolil v sodelovanje s policijo. Policija pa je zanikala preiskovanje slavne družine. Predstavnik za policijo je dejal: »Slišali smo za mnoge razširjene govorice, a nobena ni resnična. Nobena preiskava ni v teku,« je še zaključil. Portal TMZ je sprožil te govorice in zato je predstavnik za policijo prisotne pozval, naj se z vprašanji obrnejo nanje.

Hollywoodski par se je vedno predstavil in pohvalil kot ljubeč in skrben starševski par. V resnici otroci Angeline Jolie in Brada Pitta sploh ne hodijo v šolo. V zasebno šolo sta vpisala le najstarejšega Maddoxa, a sta ga hitro izpisala. Vsak izmed njunih otrok pa naj bi imel svojo varuško. Ena izmed njih pravi, da se otroci med seboj ves čas prepirajo in žalijo, nekateri celo psujejo, pijejo alkohol ali pa se igrajo z noži.



Brad naj bi svojim prijateljem povedal, da še vedno ljubi Angelino in da bi rad rešil svoj zakon, vendar je nekaj resnice v tem, da Angelina včasih deluje res zmešana. V enem izmed intervjujev je Brad izjavil, da je atmosfera v njihovi hiši kot v filmu Let nad kukavičjim gnezdom, v katerem se zgodba odvija v psihiatrični ustanovi.


»Brad in Angelina nimata nobene kontrole nad svojimi otroci. Sredi noči kričijo in tekajo po hodnikih. Zaradi njih nihče ne more spati,« je potožila varuška. Priznala je, da je Brad tisti, ki je uvedel disciplino v hišo. Včasih je tudi povzdignil glas, medtem ko Angelina nikoli ni ukrepala.

Igralec James Haven pa je še posebej zaskrbljen za njune biološke otroke, 10-letno Shiloh in dvojčka Knoxa in Vivienne. Shiloh se je od malega rada oblačila v fantovska oblačila, starši pa so jo v tem podpirali in jo celo začeli klicati John. 15-letni Maddox naj bi bil veliki ljubitelj orožja, zato ga je Angelina za 8. rojstni dan odpeljala v begunski tabor. »Me smo cele noči gledale z otroki risanke, Angelina in Brad pa sta spala v sosednji spalnici,« pravi ena izmed varušk, potožila pa je celo o svojem delu, saj naj bi kot varuške dekleta morale delati mesece brez prostega dneva.



Joliejeva je zahtevala polno skrbništvo nad otroki, Brad pa naj bi jih lahko obiskoval, če se o tem predhodno dogovorita. Tuji portali pišejo, da si je igralec zagotovil odvetnika, s katerim bo poskušal dobiti skupno skrbništvo. Dokler pa se ne ločita, je njuna varuška igralkin brat James.

prejšnji članek
S preprostim receptom -6 kg v 14 dneh!
Zdravje
S preprostim receptom -6 kg v 14 dneh!
naslednji članek
Renata Bohinc o Primožu Peterki povedala tudi to
Svet slavnih
Renata Bohinc o Primožu Peterki povedala tudi to