franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jo je ubil njen mož?

24. 8. 2016; 01.39
Avtor: C. R.
natalie wood
Šele 35 let kasneje je patolog priznal, da je pri obdukciji igralkinega trupla naredil napako. Je Natalie Wood ubil njen mož?

Patolog Thomas Noguchi je pred kratkim na sodišču spremenil pričanje in ponovno razburil javnost. Leta 1981 je namreč pri obdukciji trupla igralke Natalie Wood naredil napako.

Noguchi je dejal, da je pri obdukciji pozabil analizirati vzorce tkiva pod igralkinimi nohti. Ti bi lahko pokazali, ali se je pred smrtjo igralka morala braniti. Patolog je dejal, da je to zamolčal, ker takrat ni želel "dvigovati prahu".  

Spomnimo, da je igralka leta 1981 križarila v bližini otoka Catalina, in to v družbi soproga Roberta Wagnerja in igralca Christopherja Walkena, s katerim je takrat snemala film. Slednji o nesreči nikoli ni želel govoriti. Takrat 51-letni Wagner pa je bil najprej osumljen umora soproge, a so kasneje sum ovrgli. Igralkino telo je naplavilo na plažo, našla pa jo je obalna straža. V njeni krvi so našli alkohol in opiate, imela je porezan obraz, na rokah pa številne modrice. 

Oblasti so igralkin primer spet odprle leta 2011, potem ko je kapitan ladje, na kateri je plula omenjena družba, Davern, povedal, da se je takrat preiskovalcem zlagal o tem, kaj se je dogajalo tisti usodni večer. Davern zdaj pravi, da sta se Woodova in Wagner prepirala nekaj ur, preden so našli njeno truplo, in da meni, da je za igralkino smrt kriv njen mož. Povedal je, da je potem, ko je šla Woodova spat, slišal iz njene kajute prepir in zvoke fizičnega spopada.

prejšnji članek
Adijo luknja med stegni! Prihaja nov trend, ki ga podpiramo
Moda&Lepota
Adijo luknja med stegni! Prihaja nov trend, ki ga podpiramo
naslednji članek
Prepovedano: Situacije, v katerih nikoli ne smete nositi legic!
Svet slavnih
Prepovedano: Situacije, v katerih nikoli ne smete nositi legic!