volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prepovedano: Situacije, v katerih nikoli ne smete nositi legic!

24. 8. 2016; 12.40
Avtor: C. R.
legice
Legice so prav gotovo eden izmed najbolj priljubljenih kosov oblačila pri vsaki ženski. Ali veste, kdaj jih ne smete obleči?

Najraje bi legice nosili kar neprestano, a za določene priložnosti niso primerne.

1. Velik modni prekršek je, če nosite pod legicami tangice. Intimne dele telesa je kljub temu potrebno zaščititi pred pogledi.

2. Niso primerno oblačilo za v službo. Če se kljub temu odločite, da boste legice oblekli, jih skrijte pod obleko ali krilo oziroma kombinirajte z visokimi čevlji.  

3. Nošenje legic na svečanih priložnostih ni priporočljivo. Govorimo o porokah, večerjah in kakršnihkoli drugih priložnostih, ki od nas zahtevajo bolj svečana oblačila.

4. Nikoli ne oblecite legic na pogreb oziroma jih ne nosite v situacijah, v katerih je potrebno pokazati maksimalno spoštovanje do pokojnika in njegove družine. S takšno garderobo namreč pošiljate napačno sporočilo, ne glede na to, kakšen je bil prvotni namen.

5. Ne nosite legic v kulturnih institucijah. Prav tako kot svečani dogodki tudi odhod v gledališče, muzej, umetnostno galerijo ali katerokoli podobno kulturno institucijo od vas zahteva formalno oblačilo in legice v to kategorijo ne sodijo.

prejšnji članek
Jo je ubil njen mož?
Svet slavnih
Jo je ubil njen mož?
naslednji članek
Kdo je Katarini Čas delal družbo v Budimpešti?
Kultura
Kdo je Katarini Čas delal družbo v Budimpešti?
#obraziavenija
obraziavenija