IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Flavio Briatore: Za mojega otroka je boljše, da je odraščal s Sealom

27. 7. 2016; 01.58
Avtor: C. R.
klum seal

Heidi Klum in Seal sta se po 10-ih letih zakona ločila leta 2015. foto: Profimedia

Nekdanji partner manekenke Heidi Klum je izjavil, da svoje hčere ne pogreša, saj z njo nikoli ni preživljal svojega časa. Čeprav je njegov biološki otrok, trdi, da je deklica vseeno del Sealove družine.

66-letni italijanski podjetnik Flavio Briatore je priznal, da je bilo za njegovo hčer boljše, da je odraščala v družini znanega pevca Seala in ne z njim. Otroka je z manekenko Heidi Klum spočel pred 12 leti, ko pa se je mala Leni rodila, sta že prekinila ljubezensko zvezo.

»Leni je moj biološki otrok, vendar smo se vsi trije dogovorili, da je zanjo naboljše, da odrašča v Sealovi družini,« je pojasnil Flavio Briatore.

»Leni je moj biološki otrok, vendar smo se vsi trije dogovorili, da je zanjo naboljše, da odrašča v Sealovi družini,« je za tuje medije pojasnil nekdanji menedžer Renaultovega tima slovite Formule 1. Izjavil je še, da se odlično razume tako s Heidi kot s Sealom, sam pa je sicer poročen z Elisabetto Gregoraci, s katero ima šestletnega sina Nathana. Pevcu je podjetnik že pred časom dovolil, da njegovo hčer posvoji in da prevzame pevčev priimek. »Kako bi lahko pogrešal otroka, ki ga nikoli ne vidim. Vem, da Leni ni slaba. Ona je del Sealove družine, Nathan pa je del moje,« je še dejal Briatore. 

Ko se je mala Leni rodila, sta manekenka in italijanski podjetnik že prekinila ljubezensko zvezo. foto: Profimedia

Manekenka in pevec sta se let 2015 po 10 letih zakona ločila. Skupaj imata še tri otroke - hči Lou Sulolu (6) ter sinova Henryja (10) in Johana Rileya (9).

prejšnji članek
Posladkajte se z domačim jagodnim sladoledom
Kulinarika
Posladkajte se z domačim jagodnim sladoledom
naslednji članek
Prsni vsadki – da ali ne?
Moda&Lepota
Prsni vsadki – da ali ne?