stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania Knauss že leta ostaja 'jezna'

20. 7. 2016; 10.27
Avtor: K.A.
Melania Knauss
Zadnje čase je veliko pod drobnogledom svetovnih medijev.

Melania Knauss je zaradi predsedniške kandidature svojega moža, Donalda Trumpa, ves čas pod drobnogledom medijev. Ameriški mediji se tako ves čas ukvarjajo z njenim zasebnim življenjem, še posebej z njeno podobo in morebitnimi lepotnimi operacijami.

Pri Huffington Postu so tako zapisali, da njen obraz ves čas deluje enako. 46 letna slovenska lepotica tako ves čas kaže zaledenelo podobo, kot so se izrazili pri Huffington Postu, pri tem pa ni pomembo za kakšen dogodek gre, njena obrazna mimika je ves čas enaka. Še več, ameriški mediji so zapisali, da na njenem obrazu ni ne sledi staranja, ne čutvenih odzivov. Njen zaščitni znak so tako stisnjene oči, rahlo našobljene ustnice in hladen, že skoraj jezen, izraz na obrazu.

Obrazne mimike ne spreminja.

Glasna pa so tudi ugibanja o njenih lepotnih operacijah. "Nisem imela lepotnih operacij. Številni mislijo, da sem na svojem obrazu spremenila številne stvari, a to ni res. Na sebi nisem ničesar spremenila. Živim zdravo in skrbim za svojo kožo in za svoje telo. Sem proti botoksu in vsem ostalim stvarem, ker mislim, da uničujejo obraz in škodujejo živcem. Sem kakršna pač sem in postarala se bom dostojanstveno, kakor se stara tudi moja mama," je pred meseci v intervjuju za GQ dejala Melania.

prejšnji članek
Igralec postal žrtev prevare po 10 letih ljubezni
Svet slavnih
Igralec postal žrtev prevare po 10 letih ljubezni
naslednji članek
Je med znanim parom dokončno počilo?
Svet slavnih
Je med znanim parom dokončno počilo?
#obraziavenija
obraziavenija