stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se Potrebuješ in njegova žena pred kamerami le pretvarjata?

7. 7. 2016; 08.03
Avtor: L. Ž./Zvezde
potrebuješ jože in andreja

foto: M24

Ne zgodi se pogosto, da se zvezdniški pari v soju luči kažejo kot zaljubljenci, kadar kamere in fotoaparati niso vključeni, pa se niti pogledajo ne.

Med tistimi, ki niso taki, je vodja skupine Čuki Jože Potrebuješ. Svojo ženo Andrejo objema tudi, kadar se mu niti sanja ne, da ga kdo opazuje. Čeprav je njun zakon že polnoleten, februarja je minilo 18 let, odkar sta si dahnila usodni da, se zdi, da se med njima še vedno iskri, kot da sta se ravnokar zaljubila.

Zakonca Potrebuješ sta se sicer spoznala že v osemletki. Bila sta sošolca in prav nič ni kazalo na to, da se bosta nekoč zaljubila. Vseeno sta že v srednji šoli postala par. Da sta začela hoditi, štejeta dan pred odhodom Jožeta na služenje vojaškega roka. V dobri stari Jugoslaviji je vojaščina trajala leto dni. »Ne čakaj me, zabavaj se, ko pridem domov, bova pa videla!« je takrat Jože svetoval Andreji. A ga ni poslušala. In nikoli ji ni bilo žal, pravi. Fant in dekle sta bila deset let, potem sta začutila, da sta zrela za korak naprej. Tudi njuna poroka je bila nekaj posebnega, skrivnostnega in nepozabnega. Bilo je ravno valentinovo leta 1998. Jože je nekaj dni prej postal 30-letnik, zato je bilo povsem razumljivo, da prijatelje in sorodnike vabi na praznovanje rojstnega dne. Nihče od njih ni niti slutil, da so v resnici prišli na poroko. »Bilo je res zabavno, ker so bili vsi oblečeni sproščeno. Večina je prišla v kavbojkah, obuta v superge. Še danes se na ta račun velikokrat smejimo,« rad pove Jože, ki je kljub tajnosti dogodka svojo Andrejo popeljal tako pred matičarja kot pred oltar. In obljub, ki sta si jih dala tam, noben od njiju do zdaj očitno še ni požrl. Občudovanja vredno, se vam ne zdi?

prejšnji članek
Lepotne skrivnosti noči
Moda&Lepota
Lepotne skrivnosti noči
naslednji članek
ŠOK: Ločitev na obzorju?
Svet slavnih
ŠOK: Ločitev na obzorju?
#nasazenazenska
nasazenazenska