Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Nikoli več s Keiro Knightley!

30. 5. 2016; 02.53
Avtor: C. R.
keira

foto: Profimedia

Keira Knightley nima igralskega in pevskega talenta, trdi režiser John Carney.

Keira Knightley režiserju Johnu Carneyju najbrž ne bo več voščila za božič, se šalijo otoški mediji. Irski režiser je namreč v nedavnem intervjuju za časnik The Independent dejal, da Keira nima talenta in da ne bo več nikoli snemal filma s supermodelom. Režiser, ki je z igralko leta 2013 posnel film Ti pesem lahko reši življenje?, je med drugim izjavil, da je imela Keira na snemanju tako veliko spremstvo, da se z njo sploh ni mogel povezati.

Razočaran nad njenimi talenti

Carney ni izbiral besed, ko je govoril o razočaranju nad igralko, ki jo je sicer označil za supermodel. Naj omenimo, da je Keira res bila model za modno znamko Chanel, vendar je bolj znana kot igralka.
»Nisem užival v veličastnem odprtju in med paparaci,« je dejal o ameriški premieri filma. »Svet filmskih zvezd se me ne tiče. Rad delam z igralci in rad bi se vrnil k temu, kar sem poznal in v čemer sem užival pri ustvarjanju filmov,« je povedal in dodal: »Saj sem užival pri nastajanju tega filma, a je imela Keira na snemanju spremstvo, ki ji je sledilo vsepovsod, zato je bilo težko resno delati.«

»Ne želim kritizirati, a težko je biti filmski igralec, če od sebe ne zahtevaš določene stopnje poštenosti in samoanalize, na katero menim, da ni bila pripravljena,« je še dejal režiser, ki se je obregnil tudi ob njeno ne preveč dobro petje in igranje kitare. In to ne glede na to, kako se je, kot pravi sam, trudil, da bi izstopala kot kitaristka in pevka.

prejšnji članek
Ne boste verjeli, kaj lahko naredi krompir!
Moda&Lepota
Ne boste verjeli, kaj lahko naredi krompir!
naslednji članek
Nezdrave oblike sproščanja
Zdravje
Nezdrave oblike sproščanja