Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdniška ločitev po 33 letih

10. 5. 2016; 10.44
Avtor: mv/svet24
Ozzy in Sharon- foto 1

Ozzy se je že izselil iz skupnega doma. foto: zimbio

Čeprav se je zdelo, da sta Sharon in Ozzy Osbourne par, ki mu bo skupaj uspelo premagati prav vse ovire, se je izkazalo, da le ni tako. Zvezdnika naj bi se namreč po 33 letih zakona odločila, da se ločita.

Sharon in Ozzy Osbourne sta skupaj resnično preživela ogromno lepih in grdih trenutkov, zdelo se je, da sta po 33 letih zakona povezana bolj kot kadarkoli. Zato je novica, o kateri poročajo ameriški mediji, verjetno toliko bolj šokantna. Zvezdnika naj bi se namreč po vsem tem času in imperiju, ki sta ga zgradila skupaj, odločila, da se želita ločiti. Prvi korak na tej poti je Ozzyjeva izselitev iz družinske hiše. "Ozzy pravi, da že tri leta ni poskusil ne drog ne alkohola, a očitno niti to ni mogla več rešiti njunega načetega zakona," je ameriškim medijem zaupal vir blizu para. 

Par se je spoznal v 70. letih in je bil od takrat neločljiv. foto: zimbio

Skupaj sta zgradila imperij

Sharon in Ozzy sta se spoznala v 70. letih, ko je on še pel v takrat priljubljeni skupini Black Sabbath. Sharon je kmalu postala njihova menedžerka, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci. Najstarejša Aimee ima 32 let, Kelly jih je dopolnila 31, najmlajši Jack pa 30. 


Ozzy zanikal ločitev, Sharon ovrgla njegovo izjavo

Par je še pred časom poskušal utišati govorice o ločitvi, Ozzy pa je na svoji uradni facebook strani takrat zapisal: "Samo da razjasnimo nekaj stvari. S Sharon se ne ločujeva, jaz se le moram potruditi, da bom postal boljši človek." Sharon je to njegovo izjavo pred dnevi zanikala z zapisom: "Vse, kar je resnično v Ozzyjevih besedah, je, da je bil zadnja leta na tabletah in alkoholu in se je znašel povsem na robu."

prejšnji članek
Evrovizijski šok: Justin Timberlake!
Svet slavnih
Evrovizijski šok: Justin Timberlake!
naslednji članek
Horoskop: Kakšen prijatelj ste?
Horoskop
Horoskop: Kakšen prijatelj ste?