stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kakšen prijatelj ste?

10. 5. 2016; 10.25
Avtor: A.K.
Horoskop

Kakšen prijatelj ste? foto: arhiv Svet24

Povejte, kaj ste po horoskopu, mi pa vam povemo, kakšen prijatelj ste.

Oven – Oven je pogumen in impulziven, hitro sklepa prijateljstva. Je dominanten in vedno mora imeti zadnjo besedo, težko se tudi prilagaja. Ceni iskreno prijateljstvo.

Bik – Bik je zelo zanesljiv, sploh kar se tiče prijateljstva. Je potrpežljiv in sproščen s prijatelji. Prijatelji mu zaupajo in Bik je odličen poslušalec. Slabša stran tega znamenja je nihanje razpoloženja.

Dvojček – Dvojček deluje kot povezovalec različnih skupin med prijatelji. Vedno ima rezervni načrt. Ima velik krog prijateljev, a le dva tista, prava.

Rak – Rak ima močan materinski nagon in želi poskrbeti za vse svoje prijatelje. Najbližja mu je njegova družina in svojih korenin nikoli ni pozabi. Je velikodušen in vedno pripravljen pomagati.

Lev – Lev je velikodušen in zvest prijatelj, vsi ga obožujejo. Najbolj zažari, ko je v središču pozornosti, včasih je lahko kar malo preveč ukazovalen. Svoje prijatelje zna spraviti v dobro voljo, tudi kadar so potrti.

Devica – Devica je tiha ni nežna. Včasih je pretirano sramežljiva, redko naredi prvi korak, tudi v prijateljstvu. Njeni prijatelji cenijo njene organizatorske sposobnosti in nasvete. Potrebuje prijatelje, ki so pozorni na njene potrebe.

Tehtnica – Tehtnica je odličen mediator – povezuje različne osebe. Je odličen poslušalec in daje dobre nasvete. Zaradi tega jo prijatelji obožujejo. Slaba lastnost: ne zna zadržati nobene skrivnosti! 

Škorpijon – Škorpijon je najbolj zvesto znamenje. Čeprav rad preživlja čas sam, še posebej ceni čas, preživet s prijatelji. Obožuje tiste prijatelje, s katerimi si deli iste poglede. Ker si je Škorpijon s prijatelji tako blizu, bi najraje vse njihove težave prevzel nase. Ko se mu enkrat kdo zameri, je zelo maščevalen.

Strelec – Strelec je najbolj zabavno znamenje. Je raziskovalec, avanturist in ljubi svobodo. Prijatelji cenijo njegovo iskrenost in direktnost. Vedno zabava prijatelje in jih potolaži kadar so v stiski.

Kozorog – Kozorog je ambiciozen in ima visoke cilje. Prijatelji na visokih položajih so zagotovo prijatelji Kozoroga. V zameno jim nudi lojalnost in dolgotrajno prijateljstvo. Ima težavo s prijatelji, ki so spontani, saj rad vse načrtuje.

Vodnar – Vodnar ima največ prijateljev, saj je daleč najbolj družabno znamenje. Družbena omrežja so njegov poligon. Je poln idej in vsi cenijo njegovo stališče. Zelo je neodvisen, a lojalen in strasten prijatelj. Ima velik nos za težave prijateljev in je prvi v vrsti za pomoč.

Ribi – Riba je najbolj nežna, strastna in skrbeča dušica. Mnogi jo izkoriščajo zaradi njene narave in želje po pomoči drugim. Ima težavo s sklepanjem prijateljstev. Tiste prijatelje, ki jih ima od otroštva, so za njo pravi prijatelji, kasneje v življenju drugim težko ponudi priložnost.

prejšnji članek
Zvezdniška ločitev po 33 letih
Svet slavnih
Zvezdniška ločitev po 33 letih
naslednji članek
Nov dom slavne igralke za čas po ločitvi?
Življenjski slog
Nov dom slavne igralke za čas po ločitvi?
#obraziavenija
obraziavenija