Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana manekenka spregovorila o bolečem razhodu!

4. 5. 2016; 11.42
Avtor: K.A.
Kate Moss
Slavni pari kot vzrok za ločitev največkrat navedejo nepremostljive razlike, po ločitvi pa največkrat niso najbolj zgovorni.

A med njimi se najdejo tudi takšni, ki kljub boleči izkušnji medijem dovolijo pokukati v najbolj skrite kotičke svoje zasebnosti. Hollywoodska igralka Nicole Kidman je tako odkrito spregovorila o svojem neuspelem zakonu z igralcem Tomom Cruisom. "Bila sem še otrok, ko sem se poročila s Tomom, a ničesar ne obžalujem. A zaradi spoštovanja do svojega sedanjega moža, si ne želim govoriti o tem. Vedno se trudi biti kar najboljši in pri tem misli na otroke," je bila diplomatska Nicole, ki je danes poročena z glasbenikom Keithom Urbanom.

Oboževalke so jokale, ko je eden najlepših hollywoodskih igralcev Brad Pitt pred oltar popeljal svojo drago Jennifer Aniston. Njun zakon ni dolgo trajal, Jennifer pa je bolečo ločitev še leta kasneje prebolevala. "Obstaja veliko faz žalovanja. Zelo je žalostno, ko se nekaj konča. Preprosto se razletite. Ko se skušate izogniti bolečni, vas ta bolečina le še bolj prežema. Tudi jaz sem le človeško bitje, vso to bolečino pa sem morala prebolevati pred celim svetom. Zelo sem se trudila, da sem vse to predelala v sebi," je nedavno o svoji ločitvi odkrito spregovorila Jennifer.

Kate Moss in Johnny Depp sta veljala za enega najlepših hollywoodskih parov, slavna manekenka pa je jokala še dolga leta po njunem razhodu. "Nikoli ni obstajal nihče, ki bi resnično znal poskrbeti zame in potem je prišel Johnny, ki je to znal narediti vsaj za hip. Verjela sem vsemu, kar mi je povedal. Če sem ga vprašala kaj naj naredim, bi mi takoj povedal. To sem po najinem razhodu zelo pogrešala. Izgubila sem nekoga, ki mu zares lahko zaupam. Prava nočna mora. Leta in leta sem jokala. Oh, koliko solz je preteklo," je bila boleče iskrena angleška manekenka.

prejšnji članek
Video - šokirani nad vulgarnostjo Madonne
Svet slavnih
Video - šokirani nad vulgarnostjo Madonne
naslednji članek
Prevarane ženske na koncu zmagovalke
Zdravje
Prevarane ženske na koncu zmagovalke
#obraziavenija
obraziavenija