profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania zanika lepotne operacije - poglejte slike iz otroštva!

28. 4. 2016; 09.49
Avtor: K.A.
Melania Trump

Levo je fotografija iz leta 1999, desno pa je fotografija posneta nedavno. Razlike ni, kajne?

Kljub temu, da je danes videti povsem spremenjena, sama odločno zanika kakršnekoli lepotne operacije, pravi, da je to preprosto ona.

Slovenska lepotica Melania Trump (46) je v zadnjem času še posebej pod drobnogledom svetovnih medijev. Vse odkar se je njen ambiciozni mož, Donald Trump, vključil v bitko za ameriškega predsednika ne mine dan, da se Melania ne bi pojavila v katerem od svetovnih medijev. Še posebej veliko pozornosti pa je pritegnil njen nedavni intervju za revijo GQ, kjer je bila nenavadno iskrena. Ko je beseda nanesla na plastične operacije, so bili njeni odgovori naravnost presenetljivi. "Na sebi nisem ničesar spreminjala. Živim zdravo življenje, skrbim za svojo kožo in telo," je dejala Melania in šla še korak dalje. "Sama sem proti botoksu in vsem injekcijam. Vse to uničuje obraz in živce. Jaz sem pač takšna, kot sem. Starala se bom dostojanstveno, tako kot se moja mama."

Melania, ko še ni bila slavna. Se tudi vam zdi povsem nespremenjena?

V intervjuju je zanikala, da bi imela polbrata Denisa Cigelnjak, o njem je bila pripravljena spregovoriti šele po tistem ko so ji novinarji na mizo položili sodne papirje, ki dokazujejo prav nasprotno. Kasneje se je izgovorila, da ni razumela novinarjevega vprašanja. "Seveda za njega vem že nekaj let. A moj oče ni javna osebnost, zato vas prosim, da spoštujete njegovo zasebnost," se je skušala izviti iz nastale situacije.

Melania Trump v mladih letih. foto: Stane Jerko

Cigelnjak po pisanju Daily Maila nikoli ni srečal svojega očeta, kakor tudi ne svojih polsester Melanie in Ines. Še več, prepričan je, da Melania in Ines sploh nista vedeli, da obstaja. Želel bi si ju seveda spoznati, a obenem od njiju ne želi ničesar, še manj pa od moža svoje bogate polsestre.

A, če je bila v intervjuju izjemno redkobesedna, ko je bilo govora o njenem polbratu, pa je bilo povsem drugače, ko je spregovorila o svojem ljubljenem očetu Viktorju Knavsu, ki je le pet let starejši od njenega moža. "Oba zelo trdo delata. Oba sta zelo pametna in zelo sposobna. Odrasla sta v povsem drugačnih okoljih, a imata enake vrednote in oba sta izjemno tradicionalna. S soprogom sva si zelo podobna."

Melanija je leta 2006 Donaldu rodila sina Barrona Williana Trumpa, ki ga, kot vemo, uči tudi slovenskega jezika. foto: Reuters

Zanimivo pa je, da je Melania svojega bodočega moža kar sama poprosila za njegovo telefonsko številko. Tisti večer, ko ga je spoznala, je bil v spremstvu druge ženske, kasneje jo je vprašal, če bi mu zaupala svoje telefonsko številko, a je v tistem trenutku ona zahtevala njegovo. "Želela sem vedeti kakšne so njegove namere. O moškem vam veliko pove tudi to katero številko vam bo dal, on mi je dal vse svoje številke," je bila ponosna Melania. "Že od začetka je bila med nama tista prava povezanost in kemija, a sama nikoli nisem bila lovka na zvezdnike in mislim, da je to tudi začutil."

Melania je v intervjuju še zatrdila, da je izjemno ponosna na svoje sevniške korenine, njun sin Barron pa, da tekoče govori slovensko. Zanimovo, saj je slišati, da je Melania slovenske novinarje že večkrat 'prosila', da naj z njo govorijo izključno v angleščini.

Bo Melania Trump pomagala Janši do srečanja s predsedniškim kandidatom?

Bo Melania Trump pomagala Janši do srečanja s predsedniškim kandidatom? foto: Arhiv Svet24

prejšnji članek
Je tudi vam zmanjkalo časa za umivanje las?
Moda&Lepota
Je tudi vam zmanjkalo časa za umivanje las?
naslednji članek
To ne sme manjkati v vaši torbici!
Moda&Lepota
To ne sme manjkati v vaši torbici!