franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je torej pravi oče razvpite manekenke?

20. 4. 2016; 11.29
Avtor: A.K.
kendall kris

Kendall Jenner z mamo Kris Kardashian

V javnosti so završale govorice, da Caitlyn Jenner oz. Bruce Jenner sploh ni oče svetovno znane manekenke Kendall Jenner!

Najbolj znan zvezdniški klan Kardashian-Jenner zopet buri duhove. Khloe Kardashian se že nekaj časa sprašuje, kdo je pravzaprav njen oče. Tokrat pa se s tem vprašanjem sooča tudi Kendall Jenner.

Govorice, da je oče Khloe pravzaprav O.J. Simpson, se sicer še niso uradno potrdile, za zadnji šok pa je poskrbelo dejstvo, da naj bi tudi Kendall imela drugega očeta. »Zdaj jo skrbi, da naj bi bilo njeno celo življenje laž,« pravi vir za Radar.

V naslednji epizodi Keeping Up With the Kardashians bo fokus oddaje v identiteti njenega očeta, saj so dekleta Jenner-Kardashian izvedele, da je imela mama Kris nedavno pred zvezo z Bruceom še zvezo z nogometašem Toddom Watermanom, ki naj bi bil oče dvajsetletne manekenke.

Če primerjamo fotografiji Kendall in Watermana, le še prilivamo olje na ogenj – njuna linija čeljusti, obrvi in nasmeha je popolnoma identična!

Kris (60) je bila še poročena z znanim odvetnikom Robertom Kardashionom, ko se je zapletla v afero z Watermanom 1989. leta. Skok čez plot je končal Krisin zakon, in se nadaljeval v kratko zvezo, ki se naj bi dogajala še med zakonom z Bruceom, Kendallinim domenvnim očetom.

»Kris je še kar prihajala k meni ... in še vedno sva spala skupaj, ko je začela zvezo z Bruceom,« trdi Todd (51).
»To je bil divji seks ves čas,« je zapisala tudi sama v njen dnevnik leta 2012.

Kendall zdaj zahteva DNK test, pravi vir blizu zvezdniške družine.



prejšnji članek
Grozljivke so zdrave!
Zdravje
Grozljivke so zdrave!
naslednji članek
Bikovo seme za lepše lase
Moda&Lepota
Bikovo seme za lepše lase