profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Mojstrovine, ki jih ustvarja slaščičarska zvezda Urša Pikec

17. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
slaščičarska mojstrica Urška Pikec

slaščičarska mojstrica Urška Pikec foto: edit: njena.si

MasterChef je obiskala slaščičarska mojstrica Urška Pikec, ki pa za tekmovalce ni pripravila le izziva prepletenega s kulinariko in umetnostjo. Sploh veste, kakšne mojstrovine ustvarja?

V torkovi epizodi kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija je prag slavne kuhinje prestopila zvezda slaščičarstva Urša Pikec, ki kot sous-chefinja ustvarja v prestižnem petzvezdičnem londonskem hotelu Ham Yard. Hvaležna za priložnost je posebej za kuharsko oddajo skreirala slaščico rdeči nagelj, mojstrski izziv pa nadgradila s pravljičnim opisom, na podlagi katerega so morali tekmovalci poustvariti edinstveno tortico.

V enem težjih izzivov doslej si je imuniteto in zlato vstopnico za balkon priborila Amadea. »Saj ne morem verjeti, ne morem opisati tega … Vmes so se mi kar zarosile oči. Ni mi šlo, na koncu pa se mi je ta trud izplačal,« je mlada tekmovalka strnila misli po prejemu zlate priponke, iz srca pa ji je čestital tudi Rok, ki mu je imuniteta za las spolzela iz rok.

Če vas je Urškina slaščica navdušila, vas vabimo, da si ogledate sladke grižljaje, ki nastajajo izpod prstov nekdanje študentke arhitekture. Kot boste videli, mlada mojstrica združuje številne talente in z obilo domišljije tudi iz tradicionalnih dobrot, kot je slovenska potica, ustvarja okusne umetniške mojstrovine …

prejšnji članek
Daria Lorenci Flatz divje proslavila 48. rojstni dan
Svet slavnih
Daria Lorenci Flatz divje proslavila 48. rojstni dan
naslednji članek
Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče
Svet slavnih
Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče