stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Zala si je z nagrado uresničila veliko željo

14. 3. 2024; 10.00
Avtor: Vesna Meško
zala-pungeršič, masterchef

Zala Pungeršič foto: Šimen Zupančič

Zmagovalka lanskoletnega šova MasterChef Slovenija je del denarne nagrade porabila za uresničitev sanj, ki so še kako povezane s kuhanjem. Vas zanima, zakaj ima nasmeh do ušes? Vse vam bo jasno, ko boste videli fotografijo ...

Zala Pungeršič, ki je lansko sezono šova MasterChef slavila kot velika zmagovalka televizijskega kuharskega tekmovanja, je imela v minulem obdobju polne roke dela. A ne le na področju kulinarike, poleg vseh obveznosti sta namreč s srčnim izbrancem urejala tudi mansardno stanovanje v njeni domači hiši, ki se nahaja v vasi Vinji Vrh.

In prav ustvarjanju novega doma je Zala namenila del denarne nagrade, kot nam zaupala, je dolgo sanjarila o kuhinji, saj poprej še nikoli ni imela čisto svoje. Po več mesecih je sedaj velika želja zmagovalke MasterChefa uresničena, s fantom sta se iz prestolnice že preselila v nov dom, od začetka marca pa je tudi ponosna lastnica nove kuhinje, od koder že prijetno diši.

In kakšna je Zalina prva kuhinja?

»Pri načrtovanju nisem bila zahtevna, pa tudi ekstravagantnih želja nisem imela. Sem se pa držala določenih praktičnih načel. Želela sem namreč kuhinjo, ki ima veliko delovne površine, tako da imam na voljo zelo široke pulte, prav tako sem želela veliko korito, da se lahko v njem pomivajo pekači, tretja želja pa je bil štedilnik na plin, saj sem mu zelo naklonjena,« nam je pojasnila Zala in dodala, da si je izpolnila tudi manj pomembno željo po pečici na višini. »Res sem zelo navdušena nad izvedbo, kuhinja je svetla, odprta in zelo prostorna, tako da ima vse, kar potrebujem,« je še pojasnila in z nami delila prvo fotografijo kuhinje, ki jo je z umestitvijo zadnjih detajlov mizar zaključil včeraj.

Zala Pungeršič je navdušena nad izvedbo kuhinje, ki izpolnjuje vse njene želje. foto: Osebni arhiv

Zalina kuhinja foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Nepričakovan obisk v radijskem studiu, Denis Avdić ostal brez besed
Svet slavnih
Nepričakovan obisk v radijskem studiu, Denis Avdić ostal brez besed
naslednji članek
Zakaj bi se otroci in mladostniki morali še posebej izogibati energijskim pijačam
Zdravje
Zakaj bi se otroci in mladostniki morali še posebej izogibati energijskim pijačam