stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlonovka Klara Japelj zdaj tudi televizijska voditeljica

13. 3. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Klara Japelj, Exatlon

Klara Japelj, Exatlon foto: Planet TV

Tekmovalka letošnjega Exatlona Klara Japelj je že sodelovala v radijskem programu, zdaj pa jo boste lahko spremljali tudi na televiziji.

Klara Japelj je že pred prihodom v šov Exatlon sodelovala z radiem Aktual, tokrat pa je dobila še večjo priložnost. Priljubljeni radijski program je danes namreč dobil tudi svojo televizijsko različico. Opoldanski program pa bo dvakrat do trikrat na teden povezovala tudi Klara, ki jo lahko v programu spremljate med 10. in 14. uro. Aktual bo televizijski program v živo oddajal vsak dan med tednom med 6. uro zjutraj in 18. uri popoldan. Spremljate jih lahko tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<

Klara Japelj se veseli, da se po novem ne le poslušamo, ampak tudi gledamo. foto: Luka Švigelj

Radio Aktual zdaj tudi televizija 

»Vesela sem, da je Aktual eden izmed prvih radiev, ki se seli na televizijo in da sem lahko del tega tudi jaz. Prostori so res lepi in moderni tako da se že veselim, da se po novem ne le poslušamo, ampak tudi gledamo,« je o svoji novi vlogi povedala Klara. Poleg nje bodo sicer opoldanski program povezovali še Doroteja Stupar, Matjaž Korošec in Grega Javornik. V jutranjem programu lahko spremljate dva voditeljska para, Klemna Bunderlo in Žano Vidmar ter Jureta Lična in Martino Švab. Popoldne pa vas bodo z malih ekranov pozdravljali Rudi Sieger in Tamara Goričanec ter Mojca Mladenović in Žiga Kvas. 

Vsak dan od 6.00 zjutraj do 18.00

Seveda Radio Aktual z vami ostaja 24 ur na dan, vse dneve v tednu. Za razliko od televizije, ki bo, vsaj na začetku, z vami le od ponedeljka do petka, od 6. ure zjutraj do 18. ure popoldan. Na televiziji boste lahko poleg rednega programa spremljali tudi videospote najljubših glasbenih izvajalcev, ki bodo v nov studio Aktual prišli tudi v živo. Danes, v ponedeljek, 13. marca, pa vam Aktualovci ob 18. uri podarjajo tudi posnetek koncerta Aktualov dan žena 2023. 




prejšnji članek
Ljubezen po domače: Tanja Postružnik Koren ni več videti tako
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Tanja Postružnik Koren ni več videti tako
naslednji članek
Janko (Botri): Otroci me delajo srečnega
Svet slavnih
Janko (Botri): Otroci me delajo srečnega